https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Park Dežela štorkelj iz Velike Polane prejel prvo mesto

21.11.2022 ob 11:00  

14. novembra 2022 je v okviru Dnevov slovenskega turizma v Laškem, potekala podelitev priznanj akcije Moja deže - lepa in gostoljubna, kjer je park Dežela štorkelj iz Velike Polane, v kategoriji "najlepše trško jedro", zmagal. 


Priznanje sta podžupanu Občine Velika Polana, Štefanu Jaklinu, podelila minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, Matjaž Han in predsednik Turistične zveze Slovenije, Pavle Hevka.

Občina Velika Polana je že večkrat sodelovala na tekmovanjih v urejenosti krajev in za to prejela vrsto nagrad in priznanj.
- Leto 2013: 1. mesto - Trško jedro;
- Leto 2014: 1. mesto - Izletniški kraj;
- Leto 2014: zlato priznanje Entente florale of Europe - najlepši kraj v Evropi;
- Leto 2016: 1. mesto -Trško jedro;
- Leto 2017: 1. mesto - Izletniški kraj;
- Leto 2022: 2. mesto Communities in bloom - majhne vasi;
- Leto 2022: 1. mesto Communities in bloom - povezovanje lokalne skupnosti in
- Leto 2022: 1. mesto -Trško jedro.

"Ta priznanja so nam nagrada za večletno delo na tem področju, hkrati pa motivacija za uspešno delovanje se naprej.  Njihova največja nagrada pa je, da ohranjamo naše okolje čisto in urejeno ter sami sebi ter našim zanamcem omogočamo kvalitetno in varno življenje," so sporočili iz občine Velika Polana.

FOTO: Občina Velika Polana

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.11.2022 ob 7:45 gost

      čestitke, ponosno naprej

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.