https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ministri na obisku v Pomurju

Murska Sobota, 26.11.2022 ob 6:00  

Včeraj so se na obisku v Pomurju mudili ministrica za zunanje zadeve Tanja Fajon, minister za kohezijo Aleksander Jevšek in minister za gospodarstvo Matjaž Han. 

Obisk v Pomurju so ministri začeli v paviljonu Expano, kjer so se srečali s kandidatoma za župana Mestne občine Murska Sobota Damjanom Anželjem in Občine Puconci Brankom Ritlopom in izrazili svojo podporo pred drugim krogom. "Počaščen sem, da imam takšno podporo, prav tako sem vesel podpore ljudi, kar pove, da smo delali dobro in so to ljudje prepoznali," pove Anželj.

"Prepričan sem, da bo Anželj kot bodoči župan občine z ekipo, ki je že postavljena, in začrtanimi projekti naredil tisto, kar bi tudi sam naredil, če bi ostal na tem položaju. Volivke in volivci pozivam vas, da pridete v nedeljo, 4. novembra, na volitve in oddate svoj glas," je med drugim v svoji izjavi povedal Jevšek. "Boljšega predhodnika si Damjan ne bi mogel želeti," je dodala ministrica Tanja Fajon.

Sledilo je srečanje z vodstvom Obrtniško podjetniške zbornice Pomurja, kjer sta bila prisotna tudi županska kandidata. Beseda je tekla o priložnostih in kako pristopiti k nadaljnjemu razvoju občine. "Murska Sobota se je v zadnjih osmih letih vidno razvila in ima veliko perspektivo, tako v turizmu, kot podjetništvu," je dajal Han.

Obisk so ministri zaključili v Lendavi, kjer so se srečali še s kandidatom za župana Občine Lendava Ivanom Koncutom.

Več fotografij v spodnji galeriji … 

    Fotogalerija