https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V Beltincih priredili dvodnevni Miklavžev turnir

Beltinci, 12.12.2022  

Nogometna šola Beltinci je minuli konec tedna v telovadnici in balonu OŠ Beltinci organizirala dvodnevni Miklavžev turnir mlajših selekcij, na katerem je letos sodelovalo 48 ekip.

 

V starostni kategoriji U7 je zmagala Bistrica pred NŠ Mura in Planiko iz Turnišča. V kategoriji U9 je zmagala ekipa NŠAB rumeni, pred Veržejem in Muro.

U7

1. mesto: NK Bistrica
2. mesto: NŠ Mura
3. mesto: NK Planika Turnišče

U9

1. mesto: NŠAB rumeni
2. mesto: NK Veržej
3. mesto: NŠ Mura

V starostni kategoriji U11 je zmagala Tišina pred Nafto 1903 in Bakovci. NŠAB rumeni so slavili v kategoriji U13, druge so bile Rače in tretja Mura.

U11

1. mesto: NK Tišina
2. mesto: NK Nafta 1903
3. mesto: NK Bakovci

U13

1. mesto: NŠAB rumeni
2. mesto: NK Rače
3. mesto: NŠ Mura

* Nogometna šola Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.12.2022 ob 16:52 gost

      Pri ton nogometni samo korist imajo trenerji keri niso nikoli ali pa samo od daleč videli kaj je sploh nogomet. Zdaj so pa za denar kao največji poznavalci fuzbal. Vse se vrti samo okoli denarja koga pa sploh briga če bodo ti otroci sploh vedeli ali igrajo nogomet ali balinajo. Glavno da trenerji služijo po tekmi pa kako mamico malo položijo.

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.12.2022 ob 19:00 John Ballard gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝐰𝐰𝐰.𝐋𝐢𝐯𝐞𝐉𝐨𝐛𝟐𝟒𝟕.𝐜𝐨𝐦

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.12.2022 ob 17:48 LindaZeringue gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.12.2022 ob 21:23 Aa gost

      Beltinci organizator, Bistričanci pa medalje podeluvali..

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.12.2022 ob 23:30 ave gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię Od tego zacząłem-------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.12.2022 ob 9:46 Mura gost

      V muri nekaj ne stimle. Vse najbokse igralce s pomurja majo skup pobrane, dece še pa še, pa v niti enoj selekciji na turniri prvi. Ka ne gucin od kadetov pa mladincov, kaksen bazen igralcov majo v pomurji, pobrali so vse ka je dobroga od gorickoga do lendave do ljutomer, oni pa na 3 mesti od ozaja, samo koren van se fali z nafte, ka de "strokovnost" pa mudrija na nivoji.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.12.2022 ob 18:46 Fan gost

      Kak pa špilajo u7 bistrijčanci tou nemreš vervati

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.