https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ponovno omejitev obiskov v soboški bolnišnici

12.12.2022 ob 16:00  

Splošna bolnišnica Murska Sobota obvešča, da zaradi povečanega števila okužb ponovno omejuje obiske.

"V Splošni bolnišnici Murska Sobota smo zaradi povečanega pojava gripe, respiratornega sincicijskega virusa – RSV ter covid pozitivnih pacientov ponovno omejili obiske in sicer na eno zdravo osebo na dan, za največ 10 minut, z upoštevanjem vseh epidemioloških priporočil ter z uporabo zaščitne maske," so zapisali v sporočilu za javnost.

Obiski so dovoljeni pri pacientih, kjer to določi lečeči zdravnik, glede na splošno in klinično stanje, so sporočajo.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.12.2022 ob 17:53 KRŠENJE ČLOV. PRAVIC gost

      Koliko vem v Sloveniji NI RAZGLAŠENE NOBENE EPIDEMIJE torej kaj se greste ? TO JE KRŠENJE OSNOVNIH ČLOVEKOVIH PRAVIC, ŽE PIŠEM PRITOŽBO Seveda, komaj čakate, da lahko prepoveste obiske te pa imate svobodo, NOBENE KONTROLE SVOJCEV delate kar hočete in svojci dobivajo domov samo krste svojih najdražjih E GOSPODJE NE BO ŠLO VLADA NAM SVOBODA IN ZATO NAVEDITE PRAVNO PODLAGO ZA PREPOVED OBISKOV. Enostavno ne morete delati kar hočete.

      23 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.12.2022 ob 21:50 gost

        KRŠENJE ČLOV. PRAVIC - tebi se je očitno "vtrgalo" hitro skoči na bicikl in se vozi po Soboti....

        5 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.12.2022 ob 18:24 gost

        Sam sem doživel prepoved obiskov v sredo ,v nedeljo pa klic smrti,zato prosim ne pretiravati z zaprtjem

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.12.2022 ob 16:51 gost

        Treba,saj se morajo medicinske sestre,oziroma zdravstveno osebje proti Božiču in Novemu letu 2023 malce spočit na delovnem mestu,še večje želje so tudi pri Domu starcev,kjer komaj čakajo da se bodo zaprla vrata svojcev.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.12.2022 ob 18:53 tou gost

      ka je kovid naredil, je nemogoče. Privatniki so zaklenjeni, javne ustanove (CSD, Zavod za zaposlovanje itd, delajo prek naročil, privat doktori prek naročil, določeni privatniki(kopirci, foto atriji) prek naročil. Vsak dela 3,5 ure na dan, prikazuje 8 ur, dobi državno pomoč, stranke pa smo najebali. In to je to, nato pa govorimo, kake gužve so na določenih panogah, da ne folgajo delati, da so izgoreli, da je bili dupe itd. Njim krasen kurac, izgoreli so od spanja na delovnem mestu, prideš k zdravniku, nikjer nikogar v pol ure, čakalnice prazne,

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.