https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dograditev tribun na Športnem centru Ivanke Serec

14.12.2022 ob 14:30  

Občina Radenci je pripravila projekt Dograditev tribun na Športnem centru Ivanke Serec, s tem bi pridobili 600 dodatnih sedežev, VIP tribuno, dodatne garderobe in prostore za domača društva. 

Župan Občine Radenci Roman Leljak je na svojem Facebook profilu objavil novico, da je Občina Radenci pripravila projekt, ki bo omogočil nadaljnji razvoj Športnega centra Ivanke Serec. 

Z dograditvijo bi pridobili 600 dodatnih sedežev na tribuni, VIP tribuno, dodatne garderobe in prostore za domača društva, je zapisal.

Naj spomnimo, da je občina ob športnem centru letos poleti zgradila tudi medgeneracijski poligon za preživljanje prostega časa. Novi projekt je tako nadaljevanje razvoja centra. 

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.12.2022 ob 15:03 Swift gost

      S čim pa, ko pa je vse razprodal?

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.12.2022 ob 19:07 1919 gost

      Najboljši župan Radencev. Človek praktično "dela 24 ur" na dan. Vsi njegovi nasprotniki pa se lahko samo "OKOZIJO". Radenska "Kvazi elita" se zaveda, da človek dela dobro, vendar mu zaradi svoje nevoščljivosti, nečimrnosti, itd.nenehno meče polena pod noge.

      16 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.12.2022 ob 9:10 čombe gost

        1919.......... To si pozabo namerno ,da so tvojega župana v Avstraliji na aerodromu zavrnili in pa nekaj urah je že bil na letalu za Evropo .Tudi tam oblasti vedo kakšen je in kakšno preteklost ima tvo župan kateremu ližeš jajca .

        3 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.12.2022 ob 16:16 gost

        čombe.....samo še ti in enih par pokvarjencov v Radncih noče videti napredka, pa to vse iz faušije.....župan....in novi svetnik pa le hrabro naprej. Toti lapaši bodo že sami vtihnili!

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.12.2022 ob 19:48 gost gost

      Ti 191 si betežen v glavi, ali pa plačani, ka bluziš bedastoče. Verjetno oboje. Pri normalni pameti to ne bi pisaro.

      14 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.12.2022 ob 23:19 gost

      Najprej mora vrniti ukradeno in potem se delati pomebneže bog vse vidi in vse ve da lagati in krasti se ne sme tudom leljo lo-po-v

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.12.2022 ob 10:22 Pista gost

      eni pač nemorete prit iz svoje kože,druga nepoznate kot samo blatenje ,če se dela kaj v Radencih ali vse propada kot so bila leta nazaj,vsi Leljakovi predhodniki so imeli vso možnost ,da se v Radencih kaj naredi in kaj smo imeli pred Leljakom ,vse raspadajoče kamor koli si pogledo, zato pozdravljamo vsako novo naložbo v infrastrukturo ,ki bo izbolšalo prepoznavnost samih Radenc tako v turistični namen ,kot boljše počutje samih ljudi ,ki živimo v Radencih,ko sem pogledo prvo sejo novega občinskega sveta ,večinoma mladi in novi svetniki in da bodo ali so že spoznali ,da Leljak vse kaj dela,dela v prid nas občanov in ne za svoj žep ,ali za določeno skupino posebnežev,zato pozivam vse nove svetnike , sodelujte skupaj ,pustite strankarske apetite pred občinskimi vrati in delajte v dobro nas občanov

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.