https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Za bolnike in zaposlene soboške bolnišnice pripravili koncert

Splošna bolnišnica Murska Sobota, 24.12.2022 ob 6:05  

V kirurški avli Splošne bolnišnice Murska Sobota so v četrtek, 22. decembra, za njihove bolnike in zaposlene pripravili koncert.


Bolnikom in zaposlenim je zapela Vokalna skupina Žarek, društva medicinski sester, babic in zdravstvenih tehnikov Pomurja, pod vodstvom zborovodje Alena Benka.

 

S svojimi čudovitimi glasovi so pričarali prav posebno vzdušje in obiskovalcem prižgali iskrice v očeh, vsak je tako začutil toplino v teh predprazničnih dneh.

 

Foto: FB SBMS. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.12.2022 ob 9:00 Občan gost

      Vidim da Grabar nima maske ki bi jo mogel imeti kak njegovi zaposleni eni na pol obraza evo samo za nas velja to paciente naj rajši skrajšajo čakalne dobe pri pregledih glavno ka dohtori štemplajo pa hodnikih se šetajo itd pa privat hodijo delat

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.12.2022 ob 10:32 utrinček gost

        saj prej ko slej vsi umremo, če eni želijo prej, naj ne nosijo maske, res mi je vseeno za te ljudi

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.12.2022 ob 10:43 gost

      Za Doktorja bi se učil-a !!

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.12.2022 ob 11:24 123 gost

      Bolnikov ravno ni videti

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.12.2022 ob 12:41 bolnikov gost

      sploh ni videti, to je čajanka za tiste, ki ne delajo, delajo pa ob nedeljah in praznikih, ko nabijajo nadure. Takrat je v določenih ambulantah po pet ljudi, mislim in urgentni center.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.12.2022 ob 16:54 Julieuark gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.12.2022 ob 10:34 julka gost

      štef, mogoče pa zato ker vejo da dosti mučkajo in se bojijo da bi se preveč razvedelo preko komentarjev. isto tako je za varis firmo, samo se hvalijo, a resnico pa vsi poznamo, najbolj pa izkoriščeni delavci.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.12.2022 ob 10:35 finec gost

      če majo čas za take stvari potem nikar naj ne govorijo da majo prenatrpan urnik in da so zgoreli. lažejo na vsakem koraku kar pa nič novega ni

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.