https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vinska kraljica Lucija Šetar predala zbrana dobrodelna sredstva

25.12.2022 ob 11:00  

Vinska kraljica Lucija Šetar je v prisotnosti treh vinogradniških društev in župana občine simbolično predala ravnateljici DOŠ II Alisi Sep Krajnc ček v vrednosti 766 evrov.


Znesek je bil zbran na dobrodelnem dogodku Kapljica kulture z vinsko kraljico. »V veliko veselje mi je, da lahko ta znesek predamo DOŠ II Lendava, saj so nas v tem prazničnem času povezala kultura, vino in dobrodelnost. Upam, da bomo s tem osrečili srca učencev, ki iz leta v leto bogatijo našo občino,« pravi vinska kraljica in dodaja, da si želi dogodek Kapljica kulture z vinsko kraljico ohraniti kot vsakoletni tradicionalni dogodek.

V imenu učencev in zaposlenih se je ravnateljica Alisa Sep Krajnc lepo zahvalila vsem trem društvom, vinski kraljici in organizatorju za pobudo.»S to pobudo ste izkazali resnično podporo in posluh našim učencem in otrokom s posebnimi potrebami. Z roko v roki z vami, s katerimi sodelujemo, lahko gradimo odličnost naše šole in širšega okolja, zato iskrena hvala.« Zbrana sredstva bodo namenili v šolski sklad za aktivnosti socialno šibkejših učencev in otrok, kot so gledališke predstave, izleti, šolo v naravi. V organizaciji vinogradniških društev Lendave, Čentibe in Hotize ter ZTR Lendava se je v 10. decembra v prostorih Krone v Mestni hiši odvila praznična dobrodelna izdaja degustacije vin Kapljica kulture. Dogodek je bil namenjen vsem ljubiteljem vina z dobrodelno noto, saj so se zbrana vstopnina in donacije namenili za DOŠ II Lendava. Svoja vina so na dogodku predstavili in ponudili: Vinogradništvo Smej, Egon Krampač, Alen Felső, Vinska klet Kelenc, Vina Kulčar, Vina Kleiderman in Vina Magdič. 

FOTO: Zavod za turizem in razvoj Lendava - Turisztikai és Fejlesztési Közintézet Lendva.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.12.2022 ob 17:47 Vinski princ gost

      Komu Kleiderman leze v rit?

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.12.2022 ob 5:27 GOST gost

      BUDALA SI FOJŽ KA SO NEJ TAM LEVAKI BETEŽNI DOBROGA VIJNA SI ŠE NEJ KOŠTAJ KAK JE OD GOSPODA KLAJDERMANA

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.