https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policija izsledila tatove, grozi jim zaporna kazen do pet let

20.02.2023 ob 10:28  

Policisti so raziskali vlom v športni objekt v Vidoncih. Dejanja so osumljeni trije moški, ki so se združili z namenom, da bi kradli. Zoper trojico je bila podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje velike tatvine, za katero je predpisana kazen zapora do petih let.


Policisti Policijske postaje Gornji Petrovci so bili v mesecu septembru 2022 obveščeni o vlomu v športni objekt. Opravili so ogled kraja kaznivega dejanja in začeli zbirati obvestila s ciljem izsleditve neznanih storilcev, ki so si protipravno prilastili večjo količino alkoholnih in brezalkoholnih pijač ter kovinsko posodo za hrano. Z dejanjem so športno društvo oškodovali za okrog 550 evrov.

Med preiskovanjem kaznivega dejanja so policisti ugotovili, da so dejanja osumljeni trije moški, 27-letnik in 29-letnik iz območja UE Murska Sobota in 22-letnik iz območja UE Lendava. Navedeni so se združili z namenom da bi kradli, zato je bila zoper trojico podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje velike tatvine po 2. točki, I. odstavka, 205 člena KZ-1. Za to kaznivo dejanje je predpisana kazen zapora do petih let, so sporočili iz PU Murska Sobota.

Naslovna Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2023 ob 10:57 123 gost

      Za 550 evrov do pet let zapora, tisti keri pa imajo ogromno velikih kraj pa vedno vse zastara, med njimi je kar nekaj politikov iz prejšnje vlade

      17 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2023 ob 15:42 pikanai gost

        te pa naj idejo tebi za 600eur robe pokradnejo, pa za 2000eur skode naredijo, pa jih te zagovarjaj... mujceke nej zapirati, ka so samo malo vkrali... ali ka bos pravo..?

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2023 ob 18:03 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.02.2023 ob 11:14 gost

      Malegu človeku hitro stopijo na prste , velikim miljonskim barabam pa rabijo več let ,da jih razkrijejo oziroma sodniki pomagajo dejanja zakriti . To pa je sodišče in tožilstvo , ki ima dvojna merila !!!!

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2023 ob 13:09 Karel K. gost

        Ne, slovenska sodišča, tožilstvo, ustavno sodišče, sploh nima meril, odločajo tako čez palec po potrebi v korist privilegiranih. Morda veste, da so po letu 1945 na sodiščih v raznih poliitčnih in tudi drugih procesih za zaveso stali udbovci in so ti sodniku s palcem gor ali dol obrnjenim zapovedali kako mora izrečti sodbo. Tudi danes se sodbe izrekajo po istih vatlih z razliko, da danes ni nameščenih zaves in izza njih udbovcev, ampak sodniki pred odločanjem v predsobi sodišča dobijo namig, kako naj razsodijo. Te velike barabe so ne samo nekaznovane, ampak opravljajo brez ovir in sramu državniške in druge pomembne funkcije.

        19 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.02.2023 ob 13:48 gost

      Tako je Karel !!! 13:9

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.02.2023 ob 13:51 gost

      Največjo zlo so prav ti zato pa je vse v pi..i materini .....So največje barabe ....... gredo roko v roko

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.02.2023 ob 14:03 X gost

      Slovenija ima najdražji sodni sistem in največ sodnikv na prebivalca . Zato so se komunisti borili , da lahko danes delajo z zapuščino sramoto sebi in državljanom . Višek od butalcev dobro plačane svinjarije in slabše od Romunske . SLO sodišča na 83 mestu v svetovnem merilu .

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.02.2023 ob 14:21 gost

      Ustavno sodišče izvajanje zadržalo zakon o RTVS - Levičarji , ki vam zadeva ni po godu ...lahko se jezite in to veste na koga ? Na Goloba in zabavljače ? Oni so krivi ! Lahko bi pripravili dober in ustaven zakon pa so raje hiteli in naredili skorupcalo . Še ena neumnost v vrsti pač... ste pač izvolili nesposobneže....

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2023 ob 21:49 Ggrr gost

        In če je predlog dober bo spet odločilo ustavno sodišče, kot že tolikokrat po željah politike. Dejstvo je da je sodna veja oblasti največji problem te države.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2023 ob 22:39 gost

        Slovensko Ustavno sodišča mora in vedno odloča politično v korist obeh dovoljenih političnih struj v Sloveniji kateri te ustavne sodnike ustoličujeta. Vsaka odločitev US v zadnjih 30. letih je bila politična v sozvočju teh dveh političnih skupin in v korist liderjev teh dveh skupin. Vsaka kritična misel s strani o delu obeh političnih skupin je bila zavržena, vsaka kritika na račun nekdanjih partijcev, titoističnega sistema in seveda prvokategorniško udbo je bila zavrnjena, neutemeljena, nerazumljiva, dovolj neobrazložena, brez pravnega interesa. Najbolj žalostno pa je, da se iz slovenije v teh pogledih negativno prek slovenskih uradnikov tudi vpliva na Evropska sodišča in druge instituvcije, do te mere, da na Evropskem sodišču za človekove pravice sploih ne pride do obravnave teh napačnih odločitev slovenskega Ustavnega sodišča.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.02.2023 ob 21:55 gost

      Ustavno sodišče izvajanje zadržalo zakon o RTVS - Levičarji , ki vam zadeva ni po godu ...lahko se jezite in to veste na koga ? Na Goloba in zabavljače ? Oni so krivi ! Lahko bi pripravili dober in ustaven zakon pa so raje hiteli in naredili skorupcalo . Še ena neumnost v vrsti pač... ste pač izvolili nesposobneže.............. https://www.pay.hiring9.com

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.