https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Moj sin-zguba

2.12.2011  

Štirje moški v poznih srednjih letih se v gostilni ob vrčku piva pogovarjajo o življenju. Eden odide v stranišče, ostali trije pa začnejo pogovor o sinovih. Prvi je rekel:
"Dolgo sem mislil, da bo moj sin zguba. Začel je s pranjem avtomobilov in potem je dobil možnost da postane prodajalec avtomobilov. Toliko provizije od prodaje je dobil, da si je ustanovil lastno podjetje in danes je tako bogat, da je prijatelju za rojstni dan poklonil mercedesa!"
Oglasil se je drugi: "Tudi jaz sem se dolgo bal, da bo moj sin zguba. Najprej je bil zidarski pomočnik, nato pa zidar. S pridnim delom si je odprl obrt in danes mu gre tako dobro, da je prijatelju za rojstni dan poklonil hišo!"
Tretji je pa povedal: "Tudi jaz sem bil stalno zaskrbljen za sinovo bodočnost. Najprej je bil čistilec prostorov na borzi, nato pa je dobil možnost sodelovati na borzi. Danes pa zasluži toliko denarja, da je prijatelju za rojstni dan poklonil kar 100.000 nemških mark!"
Četrti moški se je iz stranišča vrnil k omizju. Povedali so mu, da so se pogovarjali o svojih sinovih, ta pa je dejal:
"Moj sin je žal ostal zguba! Začel je kot frizer in še danes, po desetih letih dela je frizer. Medtem sem ugotovil, da je homoseksualec in da ima številne prijatelje. Vidim pa tudi dobre strani takšnega življenja. Prijatelji so mu za rojstni dan poklonili hišo, mercedesa in 100.000 mark!"

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.