https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Ljutomerčani premagali Siliko in si priigrali peto tekmo

6.5.2023  

Meteorplast ŠIC bar je na četrti polfinalni tekmi 1. slovenske fustalske lige premagal Siliko s 7:2 ter izid v zmagah izenačili na 2:2. O finalistu bo odločil peti obračun, ki bo v torek na Vrhniki.

Meteorplast ŠIC bar - Siliko Vrhnika 7:2 (5:1)

Strelci: 1:0 Al. Ruis (3.), 2:0 Šnofl (5.), 3:0 Alj. Ruis (6.), 4:0 Al. Ruis (14./10 m), 5:0 Rajter (18.), 5:1 Jandrić (19./10 m), 6:1 Pihler (22.), 6:2 Bjelčević (23.), 7:2 M. Goznik (29.).

Četrta tekma polfinala je postregla z dinamičnim uvodom domačinov. Po slabem posredovanju Vrhničanov je do žoge prišel Ruis, ki je s svojo desnico prvič matiral Berzelaka. V peti minuti so domačini povedli z 2:0, ko je zadel Šnofl.

Domačini niso popuščali. Ruis je v šesti minuti izigral kar tri igralce Silika, pobegnil po desni strani in od tam matiral Berzelaka. V 14. minuti je gostujoči kapetan Jandrić dobil rumeni karton, ker je v prodoru zrušil Ruisa, ki je po šestem akumuliranem prekršku gostov izkoristil desetmetrovko in zadel za 4:0. V 18. minuti je piko na i polčasu postavil Rajter, ki je zadel za 5:0.

V nadaljevanju se razmerje moči ni spremenilo. Jandrić je v 19. minuti znižal na 1:5, Bjelčević pa v 23. minuti na 2:6. Domačini so bili preveč zbrani, da bi zapravili prednost.

Foto: arhiv kluba

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.