https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Tudi kulinarika iz različnih držav mlade združuje

14.12.2022  

Za mladimi iz Slovenije, Francije, Litve, Nizozemske in Španije sta prva dva dneva mladinske izmenjave Let the distance bring us together. Mladinska izmenjava, ki jo je organiziralo Konjeniško društvo Kopito traja od 12. decembra 2022 do 20. decembra 2022.

Po prihodu v Dvorec Rakičan in namestitvi so takoj začeli z aktivnostmi; skozi spoznavne igre so se dodobra spoznali. Seznanili so se s pravili in skozi zabavne aktivnosti spoznali program Erasmus+.


Skozi različne teambuilding aktivnosti se je skupina udeležencev na mladinski izmenjavi povezala in spletle so se že tudi nekatere prijateljske vezi. Včeraj zvečer so pripravili kulinarični večer, kjer so spoznavali tipične prigrizke iz vsake države.

Udeleženci so jih prinesli kar nekaj in tudi gostje smo lahko poskusili dobrote iz Slovenije, Francije, Litve, Nizozemske in Španije.


Jutrišnji dan bodo preživeli v Murski Soboto. Skozi slikarsko delavnico bodo spoznavali čuječnost, zvečer ob 20. uri pa bodo v prostorih MIKK-a v Murski Soboti pripravili tudi razstavo slik. Vabljeni!

Projekt je v celoti financiran s strani programa Erasmus+ Mladi v Akciji in slovenske nacionalne agencije MOVIT.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.