https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

FOTO in VIDEO: Ljutomerčanka Jessica Jagec postavlja nove modne standarde

Ljubljana  

V četrtek, 7. decembra 2011, je bil za mlado pomursko modno oblikovalko Jessico Jagec prav poseben dan, saj je izpeljala dolgo pričakovani projekt – hologramsko 3D revijo. Vse to ji je uspelo pripraviti skupaj z ekipo, piko na i pa predstavlja njena nosljiva in privlačna kolekcija oblačil.


Hologramska 3D revija, ki se je v Sloveniji odvijala prvič, je naletela med občinstvom na zelo dober odziv. Jessica Jagec je bila zelo zadovoljna, celo nad pričakovanji. Ljudem je to bilo nekaj novega in zanimivega, čeprav so, kot dodaja Jessica, imeli malo prostorske stiske. "Vesela sem, da so ljudje drugačno modno revijo sprejeli, nekaj jo je tudi skritiziralo, ampak tudi to mora biti. Je pa seveda veliko stvari, ki bi jih naredila drugače, če bi lahko ponovila," ocenjuje izpeljan dogodek mlada oblikovalka. Kot še dodaja, je bila zelo zadovoljna z ekipo, ki bi jo v vsakem primeru izbrala še ponovno isto, saj so se odrezali odlično in je zelo ponosna na njih.

Kot je opazovala Jessica, so se obiskovalci kar nagnetli, vendar to ni predstavljalo nobene ovire, saj se je projekcija vrtela celo noč, tako da si jo je vsak imel priložnost ogledati. To predstavlja veliko prednost, saj ni bilo potrebno prispeti točno ob določeni uri, da je ne bi zamudili.

Postregli so z nečim novim, nevsakdanjim

Kot smo že poročali, je Jessico k sodelovanju k tej modni reviji povabil Andrej Deniša, direktor 1 DESIGN d.o.o., ki je ravno tako bil zelo zadovoljen z izpeljanim dogodkom, saj jim je uspelo v tako kratkem času to izpeljati. Prav tako je bil pozitivno presenečen nad veliko udeležbo: "Odziv občinstva je bil odličen. Čutilo se je, kako vsi nestrpno čakajo, kdaj bomo začeli s holografsko modno revijo, saj si jih večina niti ni predstavljala dobro česa bodo deležni. To je bil tudi naš cilj. Postreči z nečim novim in nevsakdanjim, narediti šov, zabavo. To nam je več kot uspelo." Najbolj zahtevno nalogo ob tem projektu mu je predstavljalo to, kako v zelo kratkem času sestaviti oder za holografski prikaz brez predhodnega testiranja, vendar je to vzel kot izziv in upa, da jih bo v prihodnje še več.

Video hologramske 3D modne revije:

Vloženo delo ni bilo zaman

Del ekipe predstavlja tudi Vid Voršič ter David Kokot in Andreja Koklič iz ADDesign. Voršič je po modni reviji povedal, da so zaradi specifičnosti projekcije sprva vsi bili na trnih, saj so vsi prvič pripravljali kaj takega, poleg tega pa je tudi sam video, ki se predvaja, posnet in zmontiran na drugačen način kot klasični videospoti. "Vsi smo zadovoljni, vsak s svojim delom, ki ga je dal celoti, ki se je pokazala v uspešnem dogodku. Za dogodek bi mogoče potrebovali večji prostor, da bi si vsi prisotni lahko kvalitetno ogledali hologram, smo pa zato pustili stvar, da se je predvajala skozi celo noč. Atraktivnost lokacije, dobra projekcija in lepe Jessicine kreacije so pa definitivno pustile poseben pečat v slovenski modni sceni," meni Voršič.

Tudi v ADDesign so bili z rezultatom, za katerega so se trudili, da bi ga dosegli na modni reviji, več kot zadovoljni: "Videu sva dodala posebne efekte, ki sva jih prilagodila stilu, kreaciji in glasbi. Dogodek je presegel vsa pričakovanja. Sodeč po množičnem obisku in odzivih publike, delo ni bilo zaman."

Foto: Aleš Romaniuk

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.