https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Branilec zapušča črno-bele

4.6.2023  

Po letu in pol se od Fazanerije poslavlja branilec Mure Amar Beganović, ki bo kariero nadaljeval v Sarajevu.


Amar Beganović, desni bočni branilec, zapušča čarno-bejle, so sporočili iz kluba. Za Muro je odigral 53 tekem v vseh tekmovanjih in dosegel tri zadetke ter prispeval dve asistenci.

"Želel bi se zahvaliti vsem v klubu, od uprave, osebja, trenerjev pa do mojih soigralcev. Za menoj je res lepo obdobje v Muri, hvaležen sem za vsako minuto, ki sem jo preživel v čarno-bejlon na treningu in na tekmi. Velika zahvala navijaški skupini Black Gringos, ki nas je podpirala v dobrem in slabem. Klubu želim vse najboljše in želim, da se Mura vrne tja, kamor spada, saj si to vsi v klubu in okoli njega zaslužijo. Verjamem, da se bo to tudi zgodilo," je za klub povedal Amar Beganović. 

Za svoj doprinos klubuse je Beganoviću zahvalil tudi Denis Rajbar: "Najprej bi se rad Amarju zahvalil za njegov doprinos v letu in pol, ki ga je prebil pri nas. Pokazal je veliko mero profesionalizma in požrtvovalnosti. V zadnjih dneh je na naš naslov prišla ponudba, ki je zadovoljila tako klub, kot igralca, zato bo svojo kariero nadaljeval v Sarajevu. Želim mu veliko uspeha, vrata Fazanerije pa zanj ostajajo odprta," je Rajbar dejal za klub.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.06.2023 ob 7:54 gost gost

      NAPAKA TA FANT SI ZASLUŽI ZAHODNI FUDBAL NEJ SE ZNOJ KA DE V BOSNI

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.06.2023 ob 9:30 gost

      To smo prebrali že 10 x ! Napišite kaj se dogaja v naprej.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.06.2023 ob 9:47 AJAJAJAJAJ gost

        Nimajo kaj pametnega za napisati. Vse se dogaja v tišini, da se lahko pobere dobre provizije.

        0 6 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.06.2023 ob 10:38 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      AJAJAJAJA da si pa tij kaj pametnoga napijso nigdar pa nigdar ne boš.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.06.2023 ob 10:40 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Poulek Dakuja edijni tujec ka je opravičo zavupanje pa še un ide. Kama tou pela?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.06.2023 ob 14:28 arham gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour……>www.cash.hiring9.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.06.2023 ob 19:14 gost

      Ge je Rajbar nikdar neje bilou dobro pa nede pa še itak vstraja človek nema nikšnoga znanja ka bi prpelo dobroga napadalca samo nikšne drugo razredne igralce tu mislim na igralca iz Rogaške ki ne sega do kolen Dakuju spet de prava smešnjava Rajbar naj čim prej odstopi

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.06.2023 ob 7:47 gost

      Dečki, meli mo mlade Slovenske dečke, kelko de se dalo tudi Prekmurcov in nekaj tej, ka de ostalo. Ne ven, ka bi pravo, napadalca in to dobroga mo žmetno dobili, tudi druge kvalitetne igralce žmetno. Naj se samo čimprlej ekipa sestavi, ka de se začalo delati-trenerati, vigravati... itd. Zaj de se kumaj začalo Grabičovo delo in vupan, ka je zmožen in de on znal iz te ekipe izvlečti največ, kakršnakoli že bo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.06.2023 ob 9:11 AJAJAJAJAJ gost

      Kako dolgo boste zdaj imeli to novico? To je že zgodovina. Aja, imate jo zato, da lahko določeni potočijo solzo. Eni sreče, ker je odšel, drugi žalosti, ker ni ostal.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.06.2023 ob 13:00 gost

      V Beltincih imamo napadalce potegnit jih noter na preizkušnjo ziher so enakovredni nekaterim murašem.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.