https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Lendavski župan sprejel najuspešnejše učence

14.06.2023 ob 8:30  

Župan Občine Lendava Janez Magyar je pred mestno hišo sprejel najbolj uspešne osnovnošolce v občini. 

Lendavski župan Janez Magyar je na tradicionalnem sprejemu gostil učenke in učence Dvojezične osnovne šole I Lendava, Dvojezične osnovne šole Genterovci in Osnovne šole Miška Kranjca Velika Polana, ki so v vseh devetih letih šolanja dosegli najvišji učni uspeh ter učence Glasbene šole Lendava, ki zaključujejo nižjo stopnjo izobraževanja. V tem letu je bilo štiriintrideset odličnjakov, so sporočili iz občine.

»Vi ste najboljši med odličnimi. S svojo edinstvenostjo, nadarjenostjo, neomajnim delom, pridnostjo in ob podpori staršev ter učiteljev, pa tudi s trdno voljo, ki vam je pomagala skozi stiske in težave, ste dosegli največ, kar si lahko želi resen in ambiciozen učenec. Ponosni smo na vas in vaše dosežke,« jih je uvodoma vse zbrane pozdravil župan Janez Magyar. 

Župan se je zahvalil tudi razrednikom, mentorjem in ravnateljicam za njihovo prizadevnost, strokovno delo in srčnost. Učenci so v spomin na svoje uspehe prejeli tudi publikacijo Lyndvamuseum, vstopnico za Zipline Vinarium in vstopnico za ogled razstave Andyja Warhola na lendavskem gradu, so še zapisali.

Foto: FB Občina Lendava (Tomaž Galič)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.06.2023 ob 12:26 ..... gost

      kot je razvidno iz omenjenih šol je odličnjakov skoraj več kot polovica učencev v isti generaciji, ko pa pidejo višje jih pa 97% ostane gimnazijaskih maturantov z nedokončano gimnazijo.To so dejstva, ki govorijo v prid, saj jih v okolico od 14 gimnazijcev 11 ni gimnazije končalo. Torej, gre za prijateljstva v osnovi šoli med starši in učitelji, oziroma za kmečke osnovne šole.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.06.2023 ob 12:38 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,kaj si zavisten,deca so brihtna,jih je treba pohvaliti.Kaj pa ti.....?

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.06.2023 ob 12:59 lendavčan gost

      Gost je napisal dejansko preteklo resnico,osnovnošolcem pa želim uspešno šolanje kajti znanje je najboljša naložba.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.06.2023 ob 14:02 arham gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour……>www.cash.hiring9.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.