https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kateri pomurski delodajalci iščejo delavce?

20.06.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.


KOMUNALA MURSKA SOBOTA išče KOMUNALNEGA DELAVCA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B, C, F, C1E, C1 in CE kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, usposobljenost za delo z motorno žago in viličarjem. Ponujajo zaposlitev za določen čas oziroma do vrnitve začasno odsotnega delavca. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 20. junija 2023.  

PERUTNINA PTUJ V MURSKI SOBOTI išče VZDRŽEVALCA STROJEV. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Potrebno je tudi osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 16. julija 2023. 

PANVITA MURSKA SOBOTA išče PROIZVODNEGA DELAVCA. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 24. junija 2023.

SREDNJA ŠOLA ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM RADENCI išče KUHARJA. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje in potrdilo o nekaznovanosti. Ponujajo zaposlitev za določen čas oziroma do 31. marca 2024. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 23. junija 2023. 

POMURSKE MLEKARNE MURSKA SOBOTA iščejo PRODAJALCA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo in 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, izkušnje v prodaji in poznavanje panoge. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 22. junija 2023.

ELEKTRO MARIBOR V LJUTOMERU išče MONTERJA. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba oziroma srednja splošna in 2 leti delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Za zasedbo tega delovnega mesta je potrebno tudi osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 29. junija 2023. 

TEDi BETRIEBS MARIBOR V GORNJI RADGONI išče PRODAJALCA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece. Kandidati naj oddajo vlogo na spletni strani delodajalca do 22. junija 2023.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.06.2023 ob 6:11 gost

      Plače popravite pa vam ne bo treba iskati delavcev ali pa dol zaprite ta skrupcala,in nehajte se norca delat iz slovenskega delavca .To je resnica in bistvo vsega.

      58 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.06.2023 ob 12:04 gost gost

        (V PREMISLEK) Zakaj v (Pomurju) beri Prekmurju ni veliko družb, ki bi ustvarjale visoko dodano vrednost? Zato, da jim ni potrebno pošteno plačati delovne sile, se tako več zasluži, dajte že enkrat pošteno poglejte in povejte, sistem je popolnoma zrušen z kopico anomalij.

        23 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.06.2023 ob 18:50 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.06.2023 ob 7:03 Ne izgub vsega gost

      youtube/TPXd0fCb7KE necenzurirano.si/clanek/preiskovalne-zgodbe/izginuli-milijoni-slovenske-elite-v-dubaju

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.06.2023 ob 13:17 gost

      Res bajne službe. Za kumunalnega delavca moraš imeti 5 izobrazbe. Voznik, A, B, C, D, pa še pitaj boga kako kategorijo izpov viličar moreš obvladati pa motorno žago pa še in še. Ko pa pride juguvič delat pa ni nič potrebno samo da se dela.

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.06.2023 ob 18:54 gost

      Zopet pomurske mlekarne, Panvita in Panorganic od Kurtoviča iščejo delavce in to vsak teden imajo razpis. In naš zavod za zaposlovanje se ne vpraša ali vsaj pozanima, kaj je narobe v teh treh firmah, da imajo vsak teden razpis???????????????''

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.06.2023 ob 20:45 Nou šlo sinko moj gost

      Ene in iste firme na 2-3 tedne smetijo zaposlitvene oglase...mrš golazen!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.06.2023 ob 21:39 gost

      Zavod za zaposlovanje Ms pa to ciganarijo podprajo.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.06.2023 ob 18:21 arham gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour……>www.cash.hiring9.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.