https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V prenovljenih lendavskih termah že snujejo nove načrte

21.06.2023 ob 11:55  

Po obnovi hotelskih sob, recepcije, kuhinje, restavracije in kopališča s savnami so si v Thermal Resortu Lendava zadali nove cilje. Posodobiti želijo fitnes, obnoviti zimsko-letni bazen in vpeljati nove storitve v wellnessu, temelječe predvsem na parafinu. Načrtujejo pa tudi še obnovo dodatnih sob in apartmajev.

Terme Lendava so nekoč veljale za biser mesta in turistično središče. Po prodaji madžarskemu skladu Comitatus Energia pa so se zaradi daljšega zaprtja zaradi obnove pojavile kritike v lokalnem okolju.

Direktor Thermal Resorta Lendava Andras Fönyedi pove, da se zaveda pomena kompleksa za lokalno skupnost. Kot je povedal novinarjem, si lastniki želijo, da Thermal Resort Lendava za Lendavo ostane tako pomemben tudi v naprej, da pa morajo to v prvi vrsti začutiti gostje. Fönyedi je poudaril, do so v zadnji polovici leta veliko naredili v tej smeri in verjame, da so na dobri poti.

Sledili bodo trendom zelenega turizma

Za znižanje stroškov obratovanja načrtujejo vpeljavo ogrevanja na solarno energijo. V roku dveh let bi se radi znova uvrstili med vodilne turistične ponudnike v regiji ter s kakovostnimi storitvami in številom prenočitev doprinesti k uspešni turistični zgodbi Pomurja, pove direktor.

Letos bodo po Fönyedijevih napovedih precej več pozornosti namenili povezovanju in tesnemu sodelovanju z lokalno skupnostjo, javnimi institucijami, vrtci, šolami, lokalnimi društvi in športnimi klubi. Ponudbo bodo razširili tudi z organiziranjem rojstnodnevnih zabav v igralnici in na kopališču z animacijskim programom, ki bo temeljil na lendavski legendi vitezu Mihi in princeski Piroški ter drugih zabavnih, raziskovalnih in športnih vsebinah.

V prihodnjih dveh letih načrtujejo obnovo C-trakta hotelskega kompleksa, s čimer bodo pridobili nove zmogljivosti za različne ciljne skupine, od družin do športnih klubov. Prav tako načrtujejo obnovo apartmajev, piše STA.

Foto: FB Therme Resort Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

      • gost
        21.06.2023 ob 19:11 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    1. gost
      21.06.2023 ob 16:41 Mitja gost

      Kopališče zunaj je odprto.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.06.2023 ob 18:14 arham gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour……>www.cash.hiring9.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.06.2023 ob 18:14 arham gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour……>www.cash.hiring9.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.06.2023 ob 14:25 Moteči faktor gost

      Odked so pa zdaj princeso Piroska pripeljali. Jebem vam mater, zdaj da ste uničili ugled Terme Lendava, zdaj ste Piroska pripeljali 😅😅😅😅Veš ste pa nej normalni.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.