https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Napadalec odslej polnopravni član Mure

21.6.2023  

Iz NŠ Mura so sporočili, da je Dardan Shabanhaxhaj, ki je lansko sezono za Muro igral kot posojen nogometaš Sturma, odslej polnopravni član ekipe.

Shabanhaxhaj se je Muri pridružil junija lani. Za klub je v vseh tekmovanjih zbral trideset nastopov in ob tem dosegel en zadetek ter prispeval dve asistenci. Avstrijec je zaključni del sezone izpustil zaradi poškodbe kolena, v teh dneh pa se vrača nazaj v normalni trenažni proces.

Športni direktor Mure Denis Rajbar je ob tem za klub dejal: »S Sturmom smo uskladili dobre pogoje za prestop Dardana in s tem nadgradili naše dobro sodelovanje. Na mizi je imel tudi druge ponudbe, veseli pa smo, da smo ga uspeli prepričati, da ostane pri nas. V lanski sezoni je že pokazal, da je lahko dodana vrednost, škoda, da ga je na koncu ustavila poškodba. Verjamem, da bo letos pokazal vse svoje znanje«

Nadaljnjega sodelovanja z ekipo se veseli tudi Shabanhaxhaj: »Zelo vesel sem, da bom še naprej igral v Muri. Z vsemi tukaj imam dober odnos, navijači so enkratni. Muri želim pomagati, da se vrne tja, kamor spada. Obljubim, da bom še naprej dal vse od sebe« 

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.06.2023 ob 15:16 AJAJAJAJAJ gost

      No, še en domači igralec. PS : koliko igralcev sploh ima Mura, ki so Slovenci? Jao, jao.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.06.2023 ob 19:09 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.06.2023 ob 16:41 Karel K. gost

      V vseh klubih po Evropi se dogaja isto, saj Munchenski Bajern v ekipi skoraj nima Nemca. Vse to ekipno igralstvo se odvija na sistemu Rimskega Gladiatorstva, tu ni več pripadnosti ampak le denar in igra. To tudi akceptirajo gledalci, katerim je pomembno, da vidijo dobro igro. Kot pripadnost se računa le klub, v našem prekmurju je to v tem trenutku Mura, glavno, da je Mura dobra, ni važno, kdo je za to zaslužen, kdo igra. Seveda pa se strinjam, da bi morali igrati Prekmurci. S tem uvozom se onemogočajo domači igralci, da bi se izkazali.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.06.2023 ob 17:50 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Rešitev za Muro je izposoja igralcev iz Lendave(tistih tretjerazrednih iz Magyaraországa-to so pa itak vsi Orbánovi-Élyen Magyar Orbán csapat).

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.06.2023 ob 18:59 gost

      Baje vseh teh 9 madžarskih igralcev na nivoju tretje lige, gre k Muri. Tak ,da sobočanci začnite se učiti vašega sorodnega jezika. Tudom magyarom beszelni. Hajra Magyarok, Hajra Mura Homuszekszual.

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.06.2023 ob 19:15 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Ja,ja,ne prsi se, tudi ti si madžarsko nepismen,slovensko tudi.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.06.2023 ob 19:00 gost

      Hajra Mura Homuszekszuaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.06.2023 ob 19:02 gost

      Rajbar itak nema pojma ka je nogomet tou je že dosti krat dokazo zdaj je prišo čas da naj se obejsi

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.06.2023 ob 20:31 eva gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everyone. Work for three to eight hrs. a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month. Weekly payments.................... 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.06.2023 ob 14:17 arham gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour……>www.cash.hiring9.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.