https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: V Tešanovcih otvorili igrišče za hokej na travi

ŠRC Tešanovci, 01.07.2023 ob 12:30  

V petek, 30 junija, so v športno rekreacijskem centru Tešanovci namenu predali novo igrišče za hokej na travi.

 

V organizaciji Občine Moravske Toplice, Krajevne skupnosti Tešanovci in Hokejskega kluba Moravske Toplice je minuli petek potekala otvoritev igrišča z umetno travo za hokej na travi, ki je prvo lastno hokejsko igrišče. Na slavnostni otvoritvi so spregovorili predsednica kluba Metka Škrilec, predsednik občinske športne zveze Branko Recek, predsednik KS Tešanovci Primož Cipot in župan občine Moravske Toplice Alojz Glavač.

Izgradnjo igrišča, ki se nahaja ob nogometnem igrišču v Tešanovcih, sta sofinancirali Občina Moravske Toplice in Fundacija za šport. Celotna investicija je znašala 370 tisoč evrov in je bila v višini 20 odstotkov financirana preko Fundacije za šport. Glavni izvajalec del je bilo podjetje FS Group s pogodbenim podizvajalcem. Hokejsko igrišče bo imelo zalivalni sistem, tako da bo umetna trava ves čas igranja v najbolj idealnem stanju za igro. Uredili so tudi okolico s parkiriščem in meteorno kanalizacijo v vrednosti 94 tisoč evrov.

Po slavnostni otvoritvi je sledila prva tekma na novem igrišču. Za žogico, ki so jo dostavili trije padalci, so se najprej pognali najmlajši, nato je sledila še VIP tekma. 

Ob odprtju igrišča se je odvijal pester spremljevalni program. Za obiskovalce je bilo poskrbljeno s specialiteto vol na žaru, odvijale so se aktivnosti Centra za krepitev zdravja Murska Sobota (merjenje krvnega pritiska in moči v rokah), otroci so se zabavali na animacijah in napihljivih igralih. 

V večernih urah je za zabavo poskrbel ansambel Aktual.

Hokejski klub Moravske Toplice je najmlajši klub za hokej na travi v Sloveniji. Ustanovljen je bil decembra 1996. Prva leta so v klubu igrali predvsem igralci, ki so prišli iz drugih klubov, deloma tudi iz sosednje Hrvaške, sedaj pa klub sam vzgaja lastne mlade igralce. Klub je član Zveze za hokej na travi Slovenije s sedežem v Murski Soboti in član Občinske športne zveze Moravske Toplice.

V klubu je okrog 65 igralcev v večih selekcijah. Tekmujejo v 1. slovenski ligi hokeja na travi, v kateri igrajo še HK Lipovci in HK Triglav Predanovci. Člani in članice tekmujejo tudi v mešani hrvaško – slovenski ligi, v kateri tekmujejo klubi iz Slovenije in Hrvaške. Veliko njihovih članov igra tudi v slovenski reprezentanci. Klub že vrsto let vzgaja lastni strokovni kader, tako trenerje mlajših in članskih selekcij ter sodnike.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.07.2023 ob 13:40 gost

      Pohvalno ! Nekaj drugačnega !

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.07.2023 ob 21:47 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.07.2023 ob 16:30 lepec gost

      Ne serjite ga! Sedaj pa še vaterpolo bazen!!!!

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.07.2023 ob 16:31 lepec gost

      Ne serjite ga!!! Sedaj pa še vaterpolo - bazen!!!!

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.07.2023 ob 16:50 čita22 gost

      čoba on tuj nigdi ne svalij

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.07.2023 ob 22:51 Dr gost

      Z zakonom ukiniti hokej na travi !!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.07.2023 ob 1:14 ge osebno gost

      Dr, tebi je tablejta popistijla. Tvoj nivo ne seže dale od fusbala

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.07.2023 ob 14:05 arham gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour……>www.cash.hiring9.com

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.