https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Otrok Mure odslej v novi vlogi

29.6.2023  

Iz NŠ Mura sporočajo, da Gregor Balažic, ki se je po zadnji tekmi s Koprom poslovil od aktivnega igranja nogometa, še naprej ostaja v čarno-bejlon. Odslej bo deloval v vlogi tehničnega direktorja.

"Otrok Mure, ki je zrasel v mlajših selekcijah čarno-bejlih in se ob koncu kariere vrnil v Fazanerijo, bo tudi po koncu aktivnega igranja ostal v klubu. Balažicu je bila zaupana vloga tehničnega direktorja, pri čemer bo vez med ekipo in vodstvom kluba, obenem pa bo še naprej pomagal tudi pri sestavi igralskega kadra, kar je počel že v zadnjem mesecu dni.

Balažic je za Muro debitiral v sezoni 2004/05 proti Zagorju, nato pa se je preselil v Španijo, kjer je bil član Espanyola. V sezoni 2007/08 se je vrnil v Slovenijo, kjer je oblekel dres Gorice, nato pa se je ponovno odpravil v tujino, igral je za ukrajinskega prvoligaša FC Karpaty Lviv. Sledila je selitev v vrste beograjskega velikana Partizana, s katerim je osvojil tudi naslov državnega in pokalnega prvaka. Po izteku pogodbe se je preselil v Rusijo, kjer je bil član Urala iz Jekaterinburga, pred vrnitvijo v Mursko Soboto pa je igral še za ciprski Enosis. Balažic je zbral tudi dva nastopa za slovensko nogometno reprezentanco," so zapisali pri Muri.

Denis Rajbar za NŠ Mura pove: »Za Gregorjem je zavidanja vredna kariera, za katero nas veseli, da jo je končal tukaj, doma v Murski Soboti. Že, ko je podaljšal pogodbo z Muro, smo se pogovarjali o tem, da bi po koncu kariere ostal v klubu, saj takšne ljudi potrebujemo. To, da se je ustalil tukaj, je še en dokaz več, kako rad ima Muro. V preteklosti sva že sodelovala, zdaj bo to sodelovanje še nadgrajeno. Z izkušnjami in poznanstvi, ki si jih je ustvaril tekom kariere, nam bo zagotovo v veliko pomoč«

Gregor Balažic za NŠ Mura pove: »Ni bilo lahko končati nogometno kariero, pojavljati so se začele poškodbe, telo je dajalo signale, da je dovolj. Vedno sem živel za nogomet, se temu primerno obnašal, delal na sebi in tudi zato ta odločitev ni bila lahka. Ampak, imam dva sinova in nekaj več časa bom zdaj lahko namenil tudi družini. Bi se pa rad ob tej priložnosti zahvalil predsedniku Robertu Kuzmiču in športnemu direktorju Denisu Rajbarju za izkazano zaupanje. Verjamem, da lahko s svojimi izkušnjami klubu pomagam tudi v novi vlogi, kjer bom aktivno sodeloval pri sestavi igralskega kadra, obenem pa poglobil vez med ekipo in vodstvom kluba. Še enkrat moram poudariti, da mi je v čast, da sem lahko ostal v klubu, v katerem sem zrasel. Mura ima dobre temelje, lanska sezona rezultatsko sicer ni bila uspešna, a zdaj je potrebno poprijeti za delo in Muro vrniti tja kamor spada in kjer mora biti vsako leto«.

* Foto: arhiv Pomured

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.06.2023 ob 15:18 MURAŠ gost

      BALAŽIC UPAM DA BOŠ V KLUB PRIPELJAL KVALITETNE IGRALCE-NAJPREJ POIŠČI SLOVENCE ,ŠELE POTEM 3 KRAT BOLJŠEGA TUJCA ,ČE JIH NE NAJDEŠ V SLOVENIJI.

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.06.2023 ob 17:10 Laži gost

      On ni otrok Mure,je pobegli otročiček Mure,najmanj tekem je pravzaprav on odigral za Muro,nikoli ni bil Muraš,tako kot vsi ostali ki so pobegnili svoj čas v Nafto,da njih na naštevam

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.06.2023 ob 17:15 OTROK gost

      Mure, če je že prehodil celo zemeljsko kuglo, nek mu ude, . Nekdo pač misli, da si otrok nekega kluba, če 2x poljubiš majco pred petimi bedaki. Nekaj moraš za klub tudi dati in priigrati vsaj 300, 400 tekem, ne se pa šopiriti z igranjem v deželah, kjer imajo problm s soncem in zaradi vročine kariero presediš na rezervni klopi.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.06.2023 ob 17:32 Janči gost

      Človek že od malih nog igra nogomet in ga razume bolj od vseh administrativnih delavcev in direktorjev pri Muri. Poleg tega pa dečko ni nor, tako da je to dobra izbira. Vsaj eden ki se razume v nogomet, ne gospod Rajbar.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.06.2023 ob 18:05 gost

      Pa dajte s temi otroki Mure...Otrok Mure odšpilo 200 tekem minimalno... Ne pa da se vrne kot upokojenec eno sezono špilat in se naziva otrok Mure in bla bla bla ...Nikoli ni bil..

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.06.2023 ob 18:20 Dobro gost

      Lahko je v bilo kakšni funkciji v Muri,naj dobro dela,vse vredi,ampak ne pišite da je otrok Mure,da je Muraš,nihče ni proti njemi,kajti iza njega de se skrival Rajbar,itak de vse Rajbar odločo.kot do sedaj,ampak človek je nej sposoben

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.06.2023 ob 18:46 gost

      Kaj pa ima od izobrazbe ?????????

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.06.2023 ob 19:33 gost gost

      BAKA STRELATE ŽILA MESARIČ BREZIČ ITD TO SO MURAŠI NEKOČ SO JIH NATIRALI TE BI BILI POMOČ AMPAK NIŠTA

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.06.2023 ob 19:37 gost

      Metalec betona de njemi komandejro kaj lahko in kaj nesme in spet smo tam kjer smo

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.06.2023 ob 5:09 Pepa Pujsa gost

        Tale bo iskal in nabavljal poceni cement, da bo beton čim cenejši kvaliteta pa ne bo imela nobene veze.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.06.2023 ob 20:02 gost gost

      PAKUJTE KUFRE PRIDE NAFTA IZGOVOR TRENING TEKMA KA STE SE ŽE V BELTINCAJ POSRALI TRAVO SI VRED ZAMITE SRAMOTA OD TEPIHA BREZ ZAMERE

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      29.06.2023 ob 20:19 gost

      Naj slabšo sezono v prvi ligi je imela Mura 22 23 pod voctvom trenerja ČONTALE in športnega direktorja RAJBARA

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      29.06.2023 ob 23:57 Mijo gost

      Balažic bo lutka poleg rajbarja.itak bo rajbar fse vodil.7 tujcev ima v ns.muri a domači igralci bežijo v Avstrijo ker jih noče ns.mura.to so plej,cener,ernisa,merec,Antolin.vedno so tujci več vredni kk domačini.to se samo dogaja v ns.muri.nesposobnezi Kuzmič,rajbar,contala sramotaaa.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.07.2023 ob 9:00 gost

        Mijo,Čontala že pol leta ni pri Muri in ga pusti pri miru. Tvoj komentar in pisava mi vse pove o tvoji sposobnosti!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      30.06.2023 ob 5:13 Nejc iz Hrastovca gost

      Končno sem se malo osvobodil domobrancev in prišel do interneta pa se malo oglašam mojim pristašem. Še sem živ, malo diham, ne dam se in kmalu pridem ven. Ko bo mura začela igrati in ga srati, lomiti bom že zunaj zagotovo. Pa bodite lepo, rad vas imam Nejček iz Hrastovca.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.