https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

ŽNK Mura Nona v polfinalu proti Gruzijkam

30.6.2023  

Danes je bil v Nyonu opravljen žreb skupin za turnir v kvalifikacijah za Ligo prvakinj.

Nogometašice ŽNK Mura Nona se bodo v prvem krogu pomerile z gruzijsko ekipo FC Samegrelo Chkhorotsku. Drugi polfinalni par v skupini čarno-bejlih je Apollon Ladies FC (Ciper) proti ZFK Ljuboten (Makedonija).

Zmagovalni ekipi polfinalnih dvobojev se bosta pomerili v finalu za napredovanje v naslednji krog tekmovanja, sporočajo z ŽNK Mura Nona.

Nogometašice ŽNK Mura Nona se bodo v boj za Ligo prvakinj podale na kvalifikacijskem turnirju, ki bo potekal v Murski Soboti in Radencih. Organizacija turnirja je pripadla črno-belim, tako da boste od 6. do 9. septembra lahko v Fazaneriji in Radencih spremljali evropske nastope.

* Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.06.2023 ob 15:03 Lagano gost

      Super žreb,bravo,lagani prelaz,to se mora naprej,dosta sreče

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.06.2023 ob 15:37 jebo te gost

      nona, staro mamco si v rit porini, ti zgornji

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.07.2023 ob 15:31 Bakovčar gost

      Jančar,ha,ha,ha,Bakovce je nej mogel vodit,nedabi vodil prvo ligo,Bakovce vničo,pobral eure pa odišo prvič,drugič,in tretjič pa beda,nič od nič

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.07.2023 ob 9:25 Gost 3 gost

        To je samo izraz sovraštva do domačih trenerjev oz.faušija. Zahtevsm, da Pomurec take komentrje ne objavlja! Oba sta odgovorna po kazenskem zakoniku.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.08.2023 ob 20:21 Martin gost

      Jebate trbej Špelo kolbel

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.