https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznica osebnega avtomobila trčila v obvestilno tablo

04.07.2023 ob 6:40  

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, deset kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru in dve povoženji divjadi. Zasežena so bila štiri vozila, prijetih pa je bilo 10 tujcev.


Do prometne nesreče s telesnimi poškodbami je prišlo včeraj okrog 18.45 na območju PP Gornji Petrovci. Ugotovljeno je bilo, da je voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilne smeri vožnje zapeljala izven vozišča in trčila v obvestilno tablo.

Na področju kriminalitete je bilo obravnavanih več tatvin, zloraba negotovinskega plačilnega sredstva, dva vloma, overitev lažne vsebine, zloraba negotovinskega plačilnega sredstva, poškodovanje tuje stvari in odvzem mladoletne osebe.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju, kršitelja pa sta se ob intervencijah policistov pomirila.

Na območju Lendave je bilo prijetih 10 tujcev, ki so nezakonito vstopili v našo državo. Vsi so zaprosili za mednarodno zaščito in so bili prepeljani v azilni dom.

Zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov so bili zaseženi trije osebni avtomobili in kolo z motorjem.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Murske Sobote.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2023 ob 7:31 gost

      Golob nima probleme z migranti tudi Sukičeva ne , čim več naj si jih odpeljeta v Ljubljano ali pa naj svoj dom za hišna opravila !

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.07.2023 ob 1:17 Ma ima problem muslimana gost

        24sata/izboli-su-mi-prijatelja-na-cesti-a-mene-bacili-s-treceg-kata-zgrade-mislili-su-da-sam-mrtav

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.07.2023 ob 8:20 gost

      Šalabajzar( p.v. )pa hoče Plenkoviču naprtiti evropske enote na mejo. Celotne stroške zaščite prevaliti na Hrvaško , pri nas pa reklamirati prijazno politiko ..... Sedaj mu je tudi ta brozga zalila glavo .

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.