https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Šest milijonska investicija naj bi prinesla 30 novih zaposlitev

07.07.2023 ob 13:10  

Včeraj so na povabilo treh podjetij slovesno odprli začetek gradnje v poslovno-industrijski coni Lendava. Slovesnosti se je udeležil tudi župan Občine Lendava Janez Magyar.

Ob skoraj 6- milijonski investiciji je Magyar dejal, da "Občina Lendava sledi potrebam kakovostnih in resnih investitorjev, še posebej takšnih investicij, ki prinašajo delovna mesta, čemur se prilagajajo tudi s prostorskimi načrti in drugimi ugodnostmi, ki bi v Lendavo privabljale nove kakovostne investicije."

Občina Lendava je v skladu z Zakonom o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti organizirala Javno zbiranje ponudb za prodajo stavbnih zemljišč v poslovno–industrijski coni v Lendavi v velikosti 7500 m2. Podjetja TIME MANAGEMENT KFT, lendavska podružnica KOLIBRI TRANS Kereskedelmi és Szolgáltató Lft. ter TOTAL-GÉP KFT iz Madžarske so oddala ponudbo, ki je ustrezala vsem kriterijem javnega zbiranja ponudb, na podlagi česar je bila sklenjena pogodba.

Podjetja, ki se ukvarjajo z dejavnostjo obdelave jekla, kovinsko dejavnostjo ter prehranskimi dodatki, bodo na lokaciji gradila proizvodne in skladiščne prostore. Začetek gradnje je načrtovan za letošnji avgust, po zaključku gradnje, predvidoma poleti 2024 pa je načrtovana tudi zaposlitev dodatnih 30 oseb. Predstavniki investitorjev so poudarili izjemnost lokacije v Lendavi, saj s tem lahko pokrivajo in povezujejo trge, s katerimi sodelujejo. Prav tako so izrazili zahvalo za pomoč pri pridobivanju dokumentacij in drugih pomoči glede kar najhitrejših postopkov do začetka gradnje, so sporočili iz Občine Lendava.

FOTO: FB Občina Lendava - Lendva község.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.07.2023 ob 13:21 Lendava gost

      Kako lepe nove lopate, ki jih nihče noče in za nameček dobiš še bele čelade !

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.07.2023 ob 20:29 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.07.2023 ob 13:31 gost gost

      VLADA PA NIČ ZA PREKMURJE SAMO DAVKE NA DAVKE

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.07.2023 ob 15:55 gost

      To bo verjetno projekt kot tisti športni center za kerega je debil vugrski dobil denar tudi 6 milijonov. Pa ni centra športnega in ne denarja.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2023 ob 17:09 RKC gost

        Lepo bilo če bi šel prej pogledat, kako daleč je nogometni center in šele takrat komentiral..idi in boš presenečeni.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.07.2023 ob 15:59 gost

      Vlada več nima kaj za Prekmurje dajti. Kajti Prekmurje so v prejšnji vladi Janeza Janše prodali Madžarom zato pa oni več imajo Lendavo in okolico prejk vse do Mure.

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.07.2023 ob 16:03 gost

        E bogi Janša ..... zmeraj je vsega kriv ! Tupave glave kot si ti in tvoji levaki ne boste z njim nehali do konca VAŠEGA IZDIHLJAJA !!!!!!! BUZOJI RDEČI !!!!!!!!!!!! 15:59

        16 6 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.07.2023 ob 16:20 Mafijaa gost

      Zakaj pa madžari ne investirajo v Lentiju, kjer se prodaja veliko praznih zemljišč po več kot pol manjši ceni kot v Lendavi in kjer je minimalna plača od 585 do 748 EUR?

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.07.2023 ob 17:34 gost

      Z tega clanka nic ni razvidno, kaj se bo v tej proizvodnji izdelovalo in kake profile delavcev bodo rabili. Zelo povrsno napisano.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.07.2023 ob 19:01 gost. gost

      Ka de luzer Jaanša podarjo komi, še najmanj pa diktatori tan prek? On je niko i ništa in nema kaj prodajati in ne oddajati. Eno sirotinjstvo je. Zdaj sidi v parlamenti kak kup dreka. Ka je mislo, ka do ga zvali v Nato? Bednik eden, on je pogoro na vseh frontah v EU. In prav je tak. Samo še vogrskomi diktatori lehko leze v rit, pa njemi ne de nič pomagalo, ka je tudi oni odpisani v EU.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.07.2023 ob 22:45 eva gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.07.2023 ob 22:46 eva gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.