https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kateri pomurski delodajalci zaposlujejo tokrat

11.07.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.


GIMNAZIJA MURSKA SOBOTA zaposli UČITELJA ŠPORTNE VZGOJE. Nudijo zaposlitev za določen čas, do 31. avgusta 2024. Poskusno delo in delovne izkušnje niso zahtevani. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, smer: Šport. Obenem potrebujete vozniško dovoljenje B kategorije. Kandidati naj k vlogi priložijo potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 12. julija 2023.

KOMUNALA, JAVNO PODJETJE D.O.O. zaposli KOMUNALNEGA DELAVCA II. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo. Alternativna izobrazba: nižja poklicna izobrazba ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Obenem potrebujete vozniško dovoljenje B in F kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: usposobljenost za delo s komunalnimi stroji in priključki, za delo z motorno žago, za delo s stroji težke gradbene mehanizacije, za delo z viličarjem ter za upravljanje in vožnjo tovornega vozila, posamezna znanja iz stroke in dodatni tečaji. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim 1- mesečnim obdobjem. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 30. julija 2023. 

ELEKTRO ZRIM, elektro in druge storitve, d. o. o. nudi delo ELEKTROINŠTALATERJU. Pričakujejo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo, smer: Elektrotehnika in energetika ter 3 leta delovnih izkušenj. Obenem potrebujete vozniško dovoljenje B in kategorije. Nudijo delo za določen čas 6 mesecev, s poskusnim 3 – mesečnim obdobjem. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, pokličejo za razgovor ali naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 20. julija 2023.

VAROVANJE GALEKOM, družba za varovanje, d.o.o. zaposli VARNOSTNIKA. Nudijo zaposlitev za določen čas 3 mesecev oziroma z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Poskusno delo in delovne izkušnje niso zahtevani. Delo poteka v dveh izmenah. Pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo. Potrebna pa je tudi Nacionalna poklicna klasifikacija: varnostnik/varnostnica ter vozniško dovoljenje B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: urejenost, komunikativnost, nekaznovanost ter opravljeno usposabljanje NPK varnostnik. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali naj pokličejo za razgovor do 15. julija 2023.

SHOEBOX Alpe-Adria trgovina d.o.o., nudi delo PRODAJALCU OBUTVE. Nudijo zaposlitev za določen čas 6 mesecev s poskusnim 2-mesečnim obdobjem. Delo poteka v dveh izmenah. Delovne izkušnje niso zahtevane. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer: Ekonomija. Alternativna izobrazba: osnovnošolska izobrazba. Kandidati naj oddajo vlogo prek e-pošte do 18. julija 2023.  

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay in arhiv Pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.07.2023 ob 6:17 gost

      Eh delavce rabite ne ga srat.Kaj jih ni?.Pojdite pa v Grmek poglejte mogoče je še kateri,ki vam bo na voljo.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.07.2023 ob 6:36 gost

      Vsak dan prihajajo migranti v Slovenijo tako zaželena delavna sila za delodajalce. Kajti Slovenci niso zanimivi za delodajalce ker so predraga delavna sila. Delodajalec raje zaposli 3 tujce lenuhe kot enega poštenega delavnega Slovenca. Zato ker od države dobi dodatek za 3 zaposlene pa še vsak mesec ker je zaposlil tujca.

      34 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.07.2023 ob 7:06 gost

      Vau,dva eksperta,verjetno socialneža in brez minute delovne dobe sta se razpisala o poštenosti,pridnosti in delovnih navadah,pfuj klošarji.

      7 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.07.2023 ob 7:37 gost

        (7:6 ) Alo malo se zadrži ! Ni vsaki socialaš , pa ne obsojaj na pamet ! Ja to pa je izraz tebe tvojega obnašanja ....Najprej počisti pred svojim pragom , nato se loti drugega !! Lp

        26 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.07.2023 ob 7:57 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐢𝐧.𝐡𝐢𝐫𝐢𝐧𝐠𝟗.𝐜𝐨𝐦

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.07.2023 ob 8:14 Tante Mici gost

      Ta stavba zavoda na sliki postaja hiša duhov, kjer se svetovalke utapljajo v brezdelju in svirajo Kurzu !

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.07.2023 ob 8:20 gost

      Pomurske mlekarne tudi zopet zaposluje pa Panvita tudi. Tak da Ukrajinci pa Romuni in Bosanderosi navalite. To vam je sanjska sluzba. Dobesedno Raj na zemlji.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.07.2023 ob 10:45 gost

      MojTeGuro - se vidi po pisanju , da , si ludak ... zlobnež. Lp

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.07.2023 ob 12:47 dringi22 gost

      .....jaz bi si pa želel, da vsti zavodi in zavod za statistiko vsaj enkrat na leto objavi, koliko Slovencev dela v tujini ? Komunajzarski Tito je v ex YU problem brezposelnosti zelo lepo rešil, saj je jugovičem gastarbeiterjem pustil odhod v Nemčijo......tako se dela......pol pa so ugodni procenti, a ne ....?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.07.2023 ob 22:04 Pozor corupcija gost

      24ur.com/novice/slovenija/slovenski-watergate-pod-lupo-zugljevega-urada-tudi-zavod-iskren

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.07.2023 ob 18:19 gost

      Kam pa z temi svetovalkami ki itak nič nedelajo ali bodo še vedno na zavodu počivale na račun davkoplačevalcev

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.