https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Muraši imajo novega bočnega branilca

12.7.2023  

Roko Jurišić, 21- letni levi bočni branilec, je nova okrepitev črno-belih, so sporočili iz kluba. 

Hrvaški bočni branilec je nova moč na levi strani čarno-bejle obrambe. Jurišić je zadnje pol leta igral v avstrijskem prvoligašu SV Ried, je pred tem pa še na Hrvaškem. V Avstrijo je prestopil iz Rijeke, bil je član mlajših selekcij Dinama iz Zagreba, prav tako pa je igral v Hrvatskem Dragovoljcu.

Jurišić, ki je bil član vseh mlajših selekcij hrvaške reprezentance, je pogodbo z Muro podpisal do 30. junija 2024, z možnostjo podaljšanja za dodatno leto, so še zapisali.

Denis Rajbar: »Na levi strani obrambe smo potrebovali okrepitev in jo našli v Roko Jurišiću. Gre za nogometaša, ki smo ga spremljali že dalj časa in si ga nekajkrat ogledali tudi na tekmah Rieda v avstrijskem prvenstvu. Pogovarjali smo se dalj časa, na koncu se je kjub nekaterim drugim ponudbam odločil za Muro, kjer vidi pravo priložnost za napredek«.

Roko Jurišić: »Zadovoljen sem, da sem prišel v klub kot je Mura. Vem, da so pričakovanja kluba in navijačev visoka. Prvo kot prvo si želim, da se s soigralci vnemo na mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja, obenem pa dokazati svoje kvalitete. Verjamem, da bo Mura korak naprej v moji karieri«.

Foto: arhiv Pomurec

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.07.2023 ob 10:29 AJAJAJAJAJAJ gost

      Bravo, sami mladi SLOVENSKI igralci. Me zanima, ali bo Mura letos sploh ugrala z kakim tujcrm? Saj pa kupujejo same domače. Lepo za prihodnost kluba da se zaupa domačum igralcem. Bravo. Ojoj, sem spregledal, tudi to je tujec. Se opravičujem.

      7 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.07.2023 ob 11:16 Domači gost

      Sami domači kot so obljubili,ok šalo na stran,nevem če so to okrepitve

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.07.2023 ob 11:30 Pepa Pujsa gost

      Samo sranje na kvadrat.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.07.2023 ob 11:30 Pepa Pujsa gost

      Samo sranje na kvadrat.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.07.2023 ob 14:30 234sd gost

      ge majo vutro tekmo z arabci?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.07.2023 ob 18:09 gost

      Mlajtincaj

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.07.2023 ob 20:05 Janez janša gost

      Debeli gnoj smrdljivi še itak te jebe ljubosumnost? Mura je v tem času ko jo blatiš 4 krat igrala v Evropi postala državni in pokalni zmagovalec prodala kar nekaj igralcev za solidni znesek ka pa je uspelo Nafti ki si jo tako poveličeval? Borba za sredino tabele v drugi ligi in 50 gledalcev na tribunah v povprečju od tega 20 varnostnikov in uradnega osebja. Jaz bi se na tvojem mestu že davno zakopal v gnoj. Tam ti je mesto. Produkt grupnega posilstva in neuspeli abortus

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.07.2023 ob 23:04 gost

      Bogi, kam je prišo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.07.2023 ob 23:10 gost

      Zdaj pa kaj napišite o MARIBORU. AJAJAJAJA ,pujsa pepika ,123,in vam podobni idioti.CIGANI VOGRSKI in sklepani marki.Mogoče kdo ve kak je igral MB proti natakarjem iz malte.Ajde turbaši javite se iz vam domače druge lige.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.