https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Jutri pričakujemo močnejše nevihte in neurja

12.07.2023 ob 15:20  

Jutri popoldan lahko na večjem območju pričakujemo razvoj močnejših neviht in nastanek krajevnih neurij, napovedujejo vremenoslovci.  

Jutri lahko po sedanjih modelih pričakujemo razvoj močnejših neviht, ki lahko ponekod prerastejo v krajevna neurja, piše portal neurje.si. Težavo bo predstavljal tudi orkanski veter, ki lahko povzroči obširen vetrolom. "Izlete v naravo, pohodništvo ali gibanje na prostem ter v območju mestnih parkov močno odsvetujemo," so zapisali. Veter lahko podira drevesa, lomi veje in odkriva strehe. Najmočnejši sunki vetra lahko dosežejo tudi hitrosti do 100 km/h.

V noči na petek se bo vremensko dogajanje umirilo, napovedujejo vremenoslovci. Temu pa bo sledilo nekaj sončnih dni. Vročina pa se bo ponovno stopnjevala. Tako lahko na začetku prihodnjega tedna pričakujemo ponovno dnevne temperature okoli 35 stopinj Celzija.  

 

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.07.2023 ob 16:36 vlado gost

      Kako pa bo v Prekmurju, odvisno tudi od avstrijskih protitočnih letal. Upajmo, da ne bo tako hudo, kot navajajo za jutri.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.07.2023 ob 22:13 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.07.2023 ob 20:00 Penzlin gost

      Ka pa država naprave za nas!? Samo zdagavate znaji cejne. Če nebi bilou avstrijcev, bi dostakrat drugače po nevihraj tu zglejdalo. Hvala Avstrija, za Zlovenijo pa rajše nikaj nemo pijso ka itak nikšnoga haska.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.07.2023 ob 22:09 Mirko gost

        Ni čudno da te ne uslišišijo,če pa te razume samo tvoj sosed. Ko se toliko pritožuješ čez Slovenijo bi lahko vsaj poizkusil z slovenščino

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.07.2023 ob 20:01 Penzlin gost

      Ka pa država naprave za nas!? Samo zdagavate znaji cejne. Če nebi bilou avstrijcev, bi dostakrat drugače tu zglejdalo po nevihtaj. Hvala Avstrija, za Zlovenijo pa rajše nikaj nemo pijso ka itak nikšnoga haska.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.07.2023 ob 21:29 Mira gost

      Ja res v Avstriji delajo ljudje pa naši lopovi pobirajo davke banda ciganska

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.07.2023 ob 21:37 Vlado gost

      Mira, vreme pa davki ravno ne spadajo skupaj čeprav lahko vreme naredi veliko škode in je potrebno plačati iz proračuna....

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.