https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Najboljša ponudba delovnih mest v Pomurju na enem mestu

18.07.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas smo tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.


POŠTA SLOVENIJE MURSKA SOBOTA išče PISMONOŠO. Zahtevajo nižjo poklicno izobrazbo. Potrebno je vozniško dovoljenje B kategorije. Ponujajo zaposlitev za določen čas 4 mesece. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj posredujejo prijavo preko e-obrazca na spletni strani delodajalca oziroma po e-pošti do 31. julija 2023. 

PANORGANIX LJUTOMER išče ADMINISTRATORJA. Za to delovno mesto se zahteva višješolska izobrazba oziroma višja strokovna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Potrebno je osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 10. avgusta 2023. 

OKROŽNO SODIŠČE MURSKA SOBOTA išče SVETOVALCA V PROVOSODJU. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 7 mesecev delovnih izkušenj. Potrebno je tudi zahtevno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 11. julija 2023. Prav tako iščejo tudi ZAPISNIKARJA.

OBČINA ROGAŠOVCI išče KOMUNALNEGA DELAVCA. Za to delovno mesto se zahteva osnovnošolska izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo pošti oziroma po e-pošti do 19. julija 2023. 

ARCONT GORNJA RADGONA išče SKUPINOVODJO V ODD. VARJENJA OGRODIJ BIVALNIH ENOT. Zahtevajo višješolsko izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo ter 2 leti delovnih izkušenj. Potrebno je vozniško dovoljenje B kategorije. Za zasedbo tega delovnega mesta se zahtevata znanje angleškega jezika in osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti in pokličejo za razgovor do 22. julija 2023. 

PERUTNINA PTUJ MURSKA SOBOTA išče KONTROLORJA KAKOVOSTI. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Za zasedbo delovnega mesta je potrebno znanje angleškega jezika, poznavanje osnov računalništva, izpit iz senzorične ocene izdelkov in poznavanje ustrezne zakonodoje. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.07.2023 ob 6:46 gost

      Eh ne ga srat.Samo iščite.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.07.2023 ob 19:25 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.07.2023 ob 6:52 gost

      Kaj pa Pomurske mlekarne pa Panvita? Oni iscejo nonstop pa Panorganic tudi, samo je suznjev zmanjkalo. Zdaj cakajo, da jim uvozijo kake crnce, arabce pa Filipince, da jim bodo za drobiz opravljali fizicno delo.

      29 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.07.2023 ob 6:54 gost

      Ma ne Panorganic spet isce? Mogoce bodo pa nekoc nasli suznja, ki bo prenasal sikaniranje nadrejenih v tej mocni firmi.

      22 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.07.2023 ob 7:10 gost

      ŽIVEL JANEZ JANŠA,BOG TE ŽIVI!

      23 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.07.2023 ob 13:00 gost

        SVET 24 PIŠE DA SE JANEZ DRUŽI Z USTAŠI SI TI MED NJIMI, ZATO PA. SO EVROPO SLANICI POTRDILI SAJ VEŠ KAJ. KAM TO PELS

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.