https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nad Pomurje ponovno prihaja nevihta, nevarnost toče

17.07.2023 ob 15:00  

Iz smeri Podravja in Avstrije se proti Pomurju pomikajo nevihtni oblaki. Možna so krajevna neurja s točo, sunki vetra in močnimi nalivi.

Vremenoslovci opozarjajo, da so danes popoldne in zvečer predvsem v severovzhodni Sloveniji možne močnejše nevihte. V torek popoldne in zvečer je povečana verjetnost za močne nevihte povsod po Sloveniji. Možna bodo krajevna neurja s točo, sunki vetra in močnimi nalivi.

Vir: Arso

Popoldne bo sončno, predvsem v severni in severovzhodni Sloveniji bodo nastale posamezne nevihte, ki se lahko nadaljujejo v noč. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 31 do 37 °C.

Vir: Arso

Jutri bo sončno in vroče, popoldne in zvečer bodo možne nevihte. Ponekod bo pihal vzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 16 do 22, najvišje dnevne od 30 do 35 °C, navaja Arso.

»V roku ene ure se bodo na skrajni severovzhod ter severni del države razširile nevihtne celice iz avstrijske smeri. Sodeč po odbojih na radarski sliki ter karti verjetnosti pojava toče se lahko ponekod razvije krajevno neurje z debelo točo. Fotografija prikazuje smer nevihte, ki bi naj potovala v smeri proti Lenartu in Gornji Radgoni ter nato se nato pomaknila mimo Ljutomera. Nevihte prav tako spremlja silovit vetrovni piš, možni so tudi močnejši nalivi,« opozarjajo na Neurje.si.

Veter ponekod že povzroča nevšečnosti. V Radencih je odkrilo začasno pokrite hiše, ki jih je prizadelo nedavno neurje.  

Veter povzroča nevšečnosti tudi na cestah. Po poročanju uporabnikov facebook skupine Radarji v Pomurju, je na cesti Vaneča – Moščanci podrto drevo, ki ovira promet.

Uprava za zaščito in reševanje poroča o več podrtih drevesih, in sicer na območju Murske Sobote, Radencev, Gornje Radgone in Puconcev.

Pred nami vroči dnevi z nevihtami

V sredo bo deloma sončno, sredi dneva in popoldne bodo nevihte od severa zajele večji del Slovenije in se nadaljevale v noč. V četrtek bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami, vročina bo popustila, navaja Arso.

Kakšno je stanje pri vas? Pošljite nam fotografije na urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.07.2023 ob 18:22 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.07.2023 ob 18:22 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.07.2023 ob 19:42 lepec gost

      Letele so ledene kugle jaz brez ćelade ne grem več nikamor

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.07.2023 ob 19:42 lepec gost

      Letele so ledene kugle jaz brez ćelade ne grem več nikamor

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.07.2023 ob 19:57 gost

      To pomeni , da imaš trdo glavo, verjetno se je odbijala ! Ti ubijo ledeno kuglo !!!!!!!!! lepec

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.07.2023 ob 21:43 watson gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... www.dailypro7.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.07.2023 ob 22:01 eva gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.