https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Farmtech odprl sodoben proizvodni kompleks v vrednosti 4,6 milijona evrov

21.07.2023 ob 14:40  

Družba Farmtech, ena izmed vodilnih proizvajalcev kmetijske in okoljske tehnike, je danes, 21. julija, s ponosom uradno odprla nov proizvodni kompleks na svojem sedežu v Ljutomeru. Ta pomembni mejnik predstavlja razširitev proizvodnih kapacitet podjetja in postavlja trdne temelje za uspešno prihodnost. Celotna vrednost investicije je znašala 4,6 milijona evrov.


Gradnja novega kompleksa se je začela lanskega novembra in po slovesnem polaganju temeljnega kamna v začetku decembra je bil projekt zaključen v rekordno kratkem času – dobrih šestih mesecih.

Celotna vrednost investicije je znašala 4,6 milijona evrov. Povečane proizvodne zmogljivosti, dosežene z razširitvijo, omogočajo boljšo produktivnost in prilagajanje večjim naročilom, poleg tega pa podjetju zagotavljajo odlično pripravljenost za prihodnost.

Direktor družbe Farmtech, Konrad Niderl, izraža zadovoljstvo ob dosegu tega pomembnega cilja in prepričanje, da je Farmtech na pravi poti razvoja ter uresničevanja svojih ciljev.

Novi objekt, ki prinaša 2.600 kvadratnih metrov sodobno opremljenih proizvodnih površin, je prvenstveno namenjen varjenju ogrodij strojev iz okoljskega programa. S tem se je sprostila kapaciteta na lokaciji drugega obrata v Ljutomeru.

»V teh časih je privilegij, da lahko investiramo, širimo svoje kapacitete in tehnološko posodabljamo proizvodnjo. Še posebej nas veseli, da so naši lastniki izkazali zaupanje v našo vizijo in prepoznali Ljutomer kot ključno lokacijo naše prihodnosti. To priznanje je odraz naše predanosti in trdega dela skozi desetletja,« doda Niderl. Ob tem ni pozabil omeniti družine Farmtech, ki šteje že 423 članov, in ki je bila pomemben steber razvoja podjetja vse od začetka.

Družba Farmtech je dala pri gradnji novega kompleksa velik poudarek tudi trajnosti in uporabi čistih ter energetsko varčnih tehnologij, kar prispeva k prehodu na nizkoogljično družbo. V jeseni se načrtuje še namestitev fotovoltaike na strehi nove hale, kar bo še dodatno prispevalo k zeleni prihodnosti.

»Kot družba smo usmerjeni v prihodnost, pripravljeni na nove izzive in rastemo v skladu s strategijo naše skupine Komptech iz Avstrije ter koncerna Orasis, ki nam omogočata ta napredek,« poudarja Niderl in dodaja, da je pomembnost dobrega strateškega partnerstva ključni dejavnik za dosežke podjetja.

Glavni izvajalec gradbeno-obrtniških del je bilo podjetje Remont d. d., v projektu pa so sodelovali tudi številni pomurski izvajalci in podizvajalci. Ob slavnostni priložnosti – uradni otvoritvi, se je Niderl osebno zahvalil vsem izvajalcem na gradbišču za korektno in izjemno sodelovanje. »Posebna zahvala gre tudi našim sodelavcem, ki so od začetka do konca selitve z veliko zagnanosti in motivacije sodelovali ter pomagali pri ustvarjanju tega uspešno zaključenega projekta,« zaključuje Niderl s ponosom.

Ob novi pridobitvi se je podjetju zahvalila in jim čestitala tudi ljutomerska županja Olga Karba. »S ponosom se priklanjamo vaši barvi in vašemu trajnostnemu poslovanju. Gradite vzorno družino in s tem ustvarjate izjemno dodano vrednost naši skupnosti.« Obenem se je županja družbi zahvalila, da s tem, ko so največji zaposlovalec v Prlekiji, tamkajšnjim družinam in ljudem zagotavljajo stabilnost in varnost. Podjetju bo podelila tudi priznanje županje, ki bo predano ob občinskem prazniku v avgustu. 

Družba Farmtech je podjetje z dolgoletno tradicijo na področju izdelave strojev za kmetijsko in okoljsko tehniko. S sedežem v Ljutomeru podjetje že skorajda trideset let uspešno nadaljuje tradicijo razvoja podjetja Tehnostroj in istoimenske blagovne znamke, katere začetki segajo v leto 1954 in je v pol stoletja svojega delovanja postala sinonim za kakovostno kmetijsko tehniko. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.07.2023 ob 16:41 Prlek gost

      Olga je cist brez veze tan.

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.07.2023 ob 18:01 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.07.2023 ob 17:16 Joze gost

      Če pa se rada slika.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.07.2023 ob 17:31 Kelrp gost

      Tebe je Oca tudi brez veze notri spüsto

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.07.2023 ob 17:32 Kelrp gost

      Tebe je Oca tüdi brez veze notri spüsto

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.07.2023 ob 18:12 gost

      Olga je seks bomba

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.07.2023 ob 19:38 Joze gost

      Kak za koga,kaj ji to pomoga,če je hinafka

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.07.2023 ob 21:57 gost

      Kaj pa plače zaposlenih so tudi sodobne poštene?.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.07.2023 ob 22:40 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.08.2023 ob 11:23 LJUTOMERČAN gost

        KAJ PA SODOBNE ODPOVEDI DELOVNIH RAZMERIJ PRED DOPUSTI, KI SO JIH PREJELI ZAPOSLENI DELAVCI IN ŠE NAPREJ SO V NAČRTU ODPOVEDI- SODOBNO PODJETJE, DA NE GOVORIMO O PLAČAH DELAVCEV V PROIZVODNJI.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.07.2023 ob 3:52 Pohorčan gost

      Sen kuj čuja ka je Olga ful vruča.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.07.2023 ob 10:32 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Normalni poslovneži,ki kaj dajo nase se nikoli ne bi spustili na novo pijančkov pri tem slikanju,to je dno .

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.