https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina prodaja več nepremičnin

21.07.2023 ob 6:00  

Občina Gornja Radgona je na svoji spletni strani objavila namero o sklenitvi neposredne pogodbe za prodajo več nepremičnin, in sicer na Plitvičkem Vrhu, v Lastomercih ter v Gornji Radgoni in Hercegovščku.

Občina Gornja Radgona namerava na razpisu prodati več nepremičnin, in sicer parcelo številka 302/12 v katastrski občini 192 Plitvički Vrh, ki predstavlja nezazidano stavbno zemljišče v velikosti 47 m2. Kupnina za prodajo predmetne nepremične znaša 564,00 evrov. Podrobnejše informacije o prodaji so na voljo tukaj.

Občina namerava prav tako prodati nepremičnino parcelo številka 490/7 v katastrski občini 194 Lastomerci, ki predstavlja nezazidano stavbno zemljišče v velikosti 160 m2, za katero je določena izhodiščna vrednost nepremičnine v neto vrednosti 1.360,00 evra. Podrobnejše informacije o prodaji so na voljo tukaj.

Prav tako Občina namerava prodati nepremičnino v katastrski občini 184 Gornja Radgona parcelo številka 582/26 v izmeri 35 m2 in parcelo številka 344/5 v katastrski občini 189 Hercegovščak v izmeri 138 m2. Obe predmetni nepremičnini predstavljata nezazidano stavbno zemljišče. Predmetni nepremičnini se prodajata kot skupna in ne kot posamična ponudba. Neto vrednost kupnine za obe nepremičnini znaša v neto vrednosti 4.325,00 evra. Podrobnejše informacije o prodaji so na voljo tukaj.

V neto vrednosti kupnin 22 odstotni davek na dodano vrednost ni zajet. Kupec sam nosi stroške notarske overitve pogodbe in stroške vknjižbe pogodbe v zemljiško knjigo.

Rok za oddajo ponudbe ali izjave o interesu je 20 dni od objave namere o sklenitvi neposredne pogodbe. Ponudba se mora predložiti v pisni obliki priporočeno na naslov občine ali po elektronski pošti. Vsebovati mora osebne podatke ponudnika, navedbo, da stranka sprejema znesek kupnine, navedbo, da ponudba veže ponudnika 3 mesece od roka za predložitev ponudbe ter dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov v povezavi s postopkom prodaje.

Kupnino je potrebno poravnati v roku 30 dni od podpisa pogodbe oz. prejema računa za kupnino. Plačilo celotne kupnine v roku predstavlja bistveno sestavino pogodbe. Pogodba se sklene po preteku 20-dnevnega roka za objavo namere o sklenitvi neposredne pogodbe.

    Fotogalerija

    Komentarji

      • gost
        21.07.2023 ob 18:03 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.07.2023 ob 18:04 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.