https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Grabić: »Se bomo prilagodili trenutni situaciji«

21.7.2023  

Mura bo jutri na Fazaneriji gostila Domžale, kjer bo odigrana tekma 1. kroga Prve lige Telemach. Pred tekmo sta svoje misli strnila trener Mure Dejan Grabić in Matic Maruško.


Kakšno je stanje duha trenerja ob tolikšnih spremembah v zadnjem času in ali je ekipa pripravljena na začetek sezone? ?

Opravljam svoje delo na igrišču. Tako v življenju, kot nogometu in nasploh v trenerstvu ni nikoli idealne situacije. Sem pa optimist. In smo ambiciozni.

Tekma z Domžalami?

Pričakujem mnogo podobno tekmo, kot so jo odigrali na Malti, vsaj prvi polčas in vstop v igro. Obenem pričakujem da bodo zelo agresivni in zelo dobri, pove trener.

Je še zasedba Mure primerna za to, kar ste imeli pred enim mesecem v načrtu. Kaj menite na trenutno sestavo ekipe proti močnim nasprotnikom na naslednjih tekmah?

Ne. Vendar se bomo prilagodili trenutni situaciji. Se trenutno ne obremenjujem. Trenutno vem, kako približno bo naslednje tri ure. Bomo videli, kaj bo na naslednjih tekmah.

Navijači mnogo pričakujejo od Amadeja Maroše?

Amadej je prišel k Muri v neverjetnem fizičnem stanju, kar je že dober nastavek za naprej. Je pa logično, da ni igralnih minut, da pride v ritem. Se pa je izkazal na vsakem treningu, da bo zelo pomemben tako po kakovosti kot leaderstvu. Je vzor drugim, dela 100 % in komaj čakam, da pride v formo. Upam pa, da to že v soboto, doda Grabić.

Kako je z zdravstvenim stanjem ekipe?

V zadnjem času se je zgodilo toliko nesreč in poškodb. Obenem vidimo, kako se celoten prestopni rok odvija. Tako je v bistvu umetnost igralce pripraviti do tega, da res držijo fokus in jih take stvari ne vržejo iz tira.

Nik Kasalo, kako kaže z njegovim nastopom?

Ni tako hudo, kot je kazalo. V roku dveh tednov naj bi se priključil skupnim treningom, zaključi svojo izjavo trener.

Matic Maruško, nam lahko poveste kakšno je stanje v slačilnici, ob izgubi mnogi soigralcev? Kakšni so vaši cilji? 

To se v nogometu dogaja ves čas in v vsakem prestopnem roku, kdo pride in kdo odide. Gre za normalen proces, na katerega se treba prilagoditi. Imamo dobro ekipo. Sem optimist. Smo ambiciozni. Prvenstvo je dolgo. Delamo, da izpolnimo svoje želje in gremo s polno paro naprej, pove Matic Maruško.

Kako je bilo na pripravah? Prva tekma jutri z Domžalami?  

Na pripravah smo si nabrali novih moči. Tekma se igra v Fazaneriji. Na tej tekmi moramo biti osredotočeni nase in na svoje misli. In naredili bomo vse, da bomo nasprotniku onemogočili njihove zamisli. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.07.2023 ob 13:16 gost gost

      MAROŠA HA HA NEKOČ PA ZDAJ EJ MOJ TRENERU KAMA SI PRIŠU ŽE PO PAR TEKMAH BOŠ VSE VIDU VSO SREČO RABIL JO BOŠ

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.07.2023 ob 18:02 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.07.2023 ob 13:31 Gost 3 gost

      Zdaj je to dogajanje okrog odhodov oz.prihodov vse normalno. Če bi bil domači trener , bi ga že zasuli z negativnimi komentarji. Ej moji nevoščljivi komentatorji!

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.07.2023 ob 14:47 AJAJAJAJAJ gost

      Me zanima, kateri mladi in domači igralec je naslednji na vrsti, da "okrepi" Muro?

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.07.2023 ob 16:47 Hhh gost

      Če de tak dale šlo de Kujar šau nazaj k rotoje za mašin🤣

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.07.2023 ob 17:42 gost

      Borba za obstanek je dejstvo. To pa se da doseči tudi z domačo, pomursko igralsko kvaliteto, ni treba tretjerazrednega Balkana.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.07.2023 ob 18:09 gost

      Boga mi težko de več odhodov kak prihodov borba za obstanek Kuzmič samo govori prestopni rok je še dolg pa nobene vizije ni predstavil Glavno da bosta z beton majstrom spet pokasirala njima je to bolj važno keš Gledalcev pa vedno manj kdo bo to podpiral če se pa nihče ne razume iz nogometa cilj jima je čim več keša v denarnice

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.07.2023 ob 18:24 Mm gost

      Toga Rajbara trbej stirati ka je budalo od bodale

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.07.2023 ob 22:40 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.07.2023 ob 3:26 Pohorčan gost

      Tote samo filozofejrajo.......kuj bumo fse videli po tekme z Domžalčane. Kuj....fsralo dose ga ka de se jin z auspucha kadijlo........

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.