https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Za Pomurje izdano oranžno opozorilo

20.07.2023 ob 14:15  

Vremenoslovci za popoldne in zvečer predvsem v severovzhodni in severozahodni Sloveniji napovedujejo močnejše nevihte. Za ta del države izdano oranžno opozorilo. V petek se bo verjetnost krajevnih neurij povečala povsod po Sloveniji, zato je za petek izdano oranžno opozorilo za vso državo.

Popoldne bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte, ki bodo pogostejše v severni Sloveniji. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28, na Primorskem do 32 stopinj Celzija.

Kot napovedujejo na portalu neurje.si, lahko v popoldanskih urah na severu in severovzhodu države razvije ali Slovenijo z avstrijske smeri doseže posamezna nevihta, tudi močnejše narave. Ponekod je tudi možnost neviht z močnejšimi nalivi, silovitim vetrom, možna je tudi toča. Na razvoj močnejših neviht bo vplival vetrovni stržen, ki je na tem predelu ugoden. Nevihte bodo potovale v smeri proti vzhodu in jugovzhodu.

 

Za petek izdalno oranžno opozorilo za vso državo

Za petek je za področje celotne Slovenije Arso izdal oranžno opozorilo. Vreme bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč. Nekatere nevihte bodo tudi močnejše.Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 19, na Primorskem okoli 21, najvišje dnevne od 23 do 28, na Primorskem do 31 stopinj Celzija.

Obeti

V soboto se bo nadaljevalo spremenljivo vreme s plohami in nevihtami, v nedeljo pa bo prevladovalo sončno vreme.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.07.2023 ob 15:33 gost

      Samo bogec ne v tornišče ker se niso mrdnuli z pospravljanem. Debeli županek nijm je baje zbrisal na more občinski delavci se po jajcaj škrableju ker ko mačke ni doma miši plešejo. Gasilci njihovi se igrajo z otroki pri oratoriji. Huda ura pa trka na tablo od renkovske strani za turnišče. Samo ko pride denar iz državne blagajne bodo vsi prisotni na delitvi davkoplačevalskega denarja.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.07.2023 ob 21:45 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.07.2023 ob 21:53 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.07.2023 ob 15:38 gost

      To kaj si napisal ti cuzek semleti je še premalo. Še huje se njim pripravlja kot neurje. Debeli štrumf škof ne more najti zamenjave za duhovnike kere je stiral in kerim on po značaju po odnosu do ljudi po pameti po poštenosti itd,,,, ne sega niti do gležnja. Kajti debeli štrunf ima na mizi dekret za zaprtje 750 let staro cerkev. Ker ni sposoben v 21 stoletju upravljati z škofijo pod kero spada ta romarska cerkev.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.07.2023 ob 17:47 gost

      Gotov je vaš debilni župan keri je po največji katastrofi vremenski spakival kovček pa na more rit močit. Vi bedaki upkasi se pa mečite kako se vesta in znate z odkritimi strahami podrtim drevjem razmetano občino. Bo se pa on pojavil ko pride denar na račun. Ta bedak od župana je isti kot v nadaljevanki,,,, kumuvi ali po slovensko botri,,,, kera se zdaj predvaja na pop tv. Sama korupcija pa laži.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.07.2023 ob 18:35 Laci12 gost

      Tresla se je gora rodila se je miš

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.