https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nove okrepitve pri drugoligaših

21.7.2023  

Nafta je okrepljena s trojico, ki je v Lendavo za obdobje enega leta prišla na izposojo iz NK Osijek. Tudi žuti so predstavili tri novince, okrepitve pri beltinčanih so tudi v strokovnem štabu.

NK Nafta so predstavili tri nove okrepitve. To so Ivan Verhas, Tin Polič in Josip Vuica. Gre za trojico, ki je v Lendavo prišla na izposojo iz NK Osijek in sicer za obdobje enega leta.

»Ivan Verhas je napadalec, rojen aprila, leta 2004 in prihaja iz Đakovega (Hrvaška). Svojo kariero je pričel v lokalnem nogometnem klubu Đakovo, za tem pa, kot že omenjeno, pot nadaljeval pri mladinski in kadetski selekciji NK Osijek ter kasneje pri drugi ekipi Osijeka. Skupaj je odigral 25 srečanj.

Tin Polič je vezni igralec, rojen je bil marca 2003 in prav tako prihaja iz Đakovega. Mladinske in kadetske izkušnje si je prav tako nabiral pri NK Osijek, igral pa je še v NK Belišće.

Josip Vuica je prav tako vezni igralec, rojen oktobra 2002. Prihaja iz Osijeka, kjer je tudi začel svojo nogometno pot. Tam je igral v kadetski in mladinski selekciji, za tem pa je popolnil drugo člansko ekipo NK Osijek,« so sporočili iz NK Nafta. 

Beltince okrepila nova člana strokovnega štaba in trije igralci

»Damjan Gajser je v zadnjih dneh dobil dva nova sodelavca, v beltinski šumi mu bosta pomagala Blaž Krauthaker in Dejan Gumzar, na igrišču pa bo lahko računal še na tri nove moči - branilca Gala Dvoršaka, Ivana Težačkega in Bruna Bujana.

Mesto pomočnika trenerja bo v sezoni 2023/24 zasedel Blaž Krauthaker, ki je v preteklih letih deloval v mladinskem pogonu soboške Mure, za delo z vratarji pa bo zadolžen Dejan Gumzar, ki je nazadnje skrbel za pripravljenost vratarjev v Radgoni in v različnih avstrijskih klubih. 

Obrambno linijo je okrepil 21-letni centralni branilec Gal Dvoršak, ki je nazadnje nastopal za Slovensko Bistrico, konkurenco v beltinskem kadru pa bosta zaostrila talentirana Hrvata Ivan Težački in Bruno Bujan, ki se v Športni park Beltinci selita iz prvoligaškega Varaždina. Beltinski publiki sta se že predstavila na zadnjih tekmah proti Sturmu II, Odrancem in Čardi,« so sporočili iz kluba.

Foto. arhiv klubov

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.07.2023 ob 9:57 gost

      S kom de pa Mura špilala?? Kak malo zadiši po evrih že kaj dobrega spokajo. neverjetna strategija Mure ki vodi v propad!!!

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.07.2023 ob 14:21 gost gost

        To je novica o drugoligaših Nafti in Beltincih, tak ka se njim posveti. Upam ka do beltinci spet pred nafto, so boljša ekipa, sicer pa nafta podpiše z vsakim ki je na voljo, ne gledajo kvaliteto.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.07.2023 ob 18:04 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.07.2023 ob 10:16 gost

      Nafta pobira hrvaški odpad, temu primerna bo tudi končna uvrstitev v 2.SNL. Ajme sirotinja..i bogu si teška.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.07.2023 ob 11:59 gost gost

      KA BUNIŠ BUDALO NAFTA JE DOBILA BOLJŠE IGRALCE IMENA KLUBOV NEKAJ POVEDO MURA PA 15 LETNIKE ŠE NA MLEJKI DA DE TOJ ZA 1 LIGO KA JE BILO DOBRO SO SPAKOVALI DOMŽALE DO VSE POVEDALE BOMO VIDELI

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.07.2023 ob 20:13 gost

        KA TI PIJSATI NEJ ZNALA PA DRUJGOGA ZA BIODALA DELALA SAM SI NAMLLEJKI PA ŠČE TELEPOVRHI NIMAKEDEN NEJPISMENI.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.07.2023 ob 16:50 csestreg gost

      Es Beletinechasza špila za luft.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.07.2023 ob 17:12 Janez janša gost

      Glavno ka Chris Cener prišo k Nafti bodoča zvezda nižjih lig. Roma Vanča Vas pa de itak špilala v ligi bedakov za par lejt, debeli Hahn vse zrikta. Delavce v Avstrijo tudi zrikta ka do delali gratis

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.