https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Lendava kmalu bogatejša za investicijo vredno preko 1,4 milijona evra

25.07.2023 ob 12:30  

Občina Lendava je uspešno zaključila postopek javnega naročila in podpisala pogodbo za izgradnjo dobrih 6 kilometrov novega magistralnega vodovoda na relaciji Lendava–Pince s podjetjem IPI, izvajalski in projektantski inženiring d.o.o. 


Ta projekt je ključen korak naprej v zagotavljanju učinkovite oskrbe s pitno vodo ter bo prispeval k izboljšanju življenjskega standarda v skupnosti. Vrednost pogodbenih del, ki bodo predvidoma zaključena v letu in pol, znaša 1.401.612,43 evra z vključenim DDV-jem.

FOTO: FB Občina Lendava - Lendva község.

»Novi 6-kilometrski vodovodni sistem predstavlja investicijo v prihodnost naše občine. Z zavedanjem, kako pomembno je zagotoviti zanesljivo oskrbo s pitno vodo za vse naše prebivalce, smo k izvedbi pristopili sočasno z rekonstrukcijo državne ceste, saj bo novi vodovod nadomestil dotrajan, več kot 40 let star vodovodni sistem na tem območju. S tem želimo zmanjšati izgube pitne vode, zagotoviti trajnostno in varno oskrbo s pitno vodo ter skrbeti za ohranjanje čistega okolja in naravnih virov, kar je eden od naših ključnih ciljev,« je povedal župan Janez Magyar.

Trasa novega vodovoda Lendava–Pince poteka pod voznim pasom državne ceste Lendava–Pince, zato bo izvedba del usklajena z dinamiko del pri rekonstrukciji državne ceste. Med gradnjo se bodo trudili, da bodo moteči vplivi na vsakodnevno življenje občanov čim manjši, hkrati pa bodo redno obveščali o napredku del ter morebitnih zaporah ceste in obvozih med gradnjo, so sporočili iz Občine Lendava.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.07.2023 ob 17:47 gost

      Pa kaj ta debil misli da je cela prekmurska pokrajina njegova. Popišuje pogodbe z največjimi tajkuni Prekmurja,,,, Hanc keri je že poskrbel z enim podjetjem da je 300 delavcev poslal na cesto. Sebi pa kupil jahto, dragi volvo, zeti in hčerki hišo itd.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.07.2023 ob 21:22 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.07.2023 ob 6:03 gost

      cajzeki se selijo v Prekmurje

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.07.2023 ob 8:09 gost

      Sama drhal lopovska podpišuje pogodbe. Od župana do tajkunov oligarhov z jahtami. Pa z delavci na cesti za kere jih boli,, kurac,,,. Samo da so oni več kot priskrbljeni pa njihov genski proizvod,,,,, otroci,,,.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.07.2023 ob 8:18 gost

      Veš v čem je problem z takšnimi - da jim ne moremo prav nič !

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.07.2023 ob 11:12 oško gost

      siromašnejša in ne bogatejša. glede na tako ime firme, bo kar hipijevsko napravljeno, kot ponavadi vse šalabajzersko. važno da je smeh zraven

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.