https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Celonočna iskalna akcija pogrešane osebe

27.07.2023 ob 6:40  

Preteklo sredo so pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, iskali pogrešano osebo in štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali kaznivo dejanje zatajitve, goljufijo, goljufijo pri spletnem nakupu in poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju PP Gornja Radgona je bil pogrešan starejši moški. Po skoraj celonočni iskalni akciji je bil moški najden proti jutranjim uram nepoškodovan.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.07.2023 ob 10:52 Alex gost

      Opozorilo slovenski jezik obstaja in slovenski narod obstaja vse do bivše yugoslavije in se nadaljuje pre chehoslovakie vse do Rusije. Zgodovinsko dokazano da smo šli vsi za germansko carstvo in anlgo francosko carstvo da pobijajo in kregajo dokaz je od yuge in do ua Rusija za tuje interese amerikance

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.07.2023 ob 11:27 Nimaju dovoljenja in certifikatof za delo gost

      24ur.com/novice/slovenija/posledice-neurja-odpravlja-se-145-ljudi-ponekod-se-vedno-potrebni-agregati zurnal24.si/imamo-problem-ministrstvo-deluje-brez-strategije-odziva-se-le-na-krize-

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.07.2023 ob 12:36 123 gost

        Na tem portalu se oglaša kar nekaj bedakov, naslov je eno komentirajo pa čisto tretjo stvar kar je podobno janševim privržencem

        3 8 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.