https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Ouro uradno zaključil prestop v Savdsko Arabijo

29.7.2023  

Samsindin Ouro je včeraj tudi uradno zaključil prestop v Savdsko Arabijo, v zameno za odškodnino se seli v vrste drugoligaša Al Adalah, ki ga vodi nekdanji Muraš Ante Miše.

Ouro je za čarno-bejle zbral 41 nastopov v vseh tekmovanjih in ob tem dosegel dva zadetka. V lanski sezoni je kot posojen član Mure igral za Radomlje.

“Rad bi se zahvalil vsem navijačem za podporo v dobrem in slabem. Vsak, ki je igral pri Muri, ve za kakšen klub gre in ponosen sem, da sem lahko bil del čarno-bejlih. Klubu in navijačem želim vse dobro v prihodnje. Mi smo Mura,” je povedal Samsindin Ouro.

Samsindinu se zahvaljujejo za njegov doprinos in mu želijo veliko uspeha v nadaljnji karieri, so sporočili iz NŠ Mura.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.07.2023 ob 11:30 Trp gost

      Trenutno verjetno najbokši MC v ekipi je šou...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.07.2023 ob 13:12 AJAJAJAJAJ gost

      HAHAHAHAHAHAHA, Gorički klantoši.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.07.2023 ob 22:13 Martin gost

      Naj ide ka je zanič igralec

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.07.2023 ob 11:13 AJAJAJAJAJ gost

      Rrrr - za to vašo prvo ligo mi je kak za lanski sneg. Je pa res, da ene resnica pač boli. Tu pa ti jaz ne morem pomagati.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.