https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Joker Out ne bodo nastopili v Veliki Polani

31.07.2023 ob 19:00  

Organizatorji Pomurskega poletnega festivala, ki se je začel v Veliki Polani minuli konec tedna, so danes sporočili, da je koncert skupine Joker Out odpovedan zaradi zdravstvenih težav. Namesto njih bo nastopil Luka Basi.

Pomurski poletni festival v Veliki Polani, tako kot vsa leta do sedaj, tudi tokrat z glasbenimi gosti ne bo razočaral. Do sedaj so nastopili Lidija Bačić in Vili Resnik z bendom, danes zvečer pa je na vrsti koncert hrvaškega pevca Mladena Grdovića.

Jutri pa bi morala na festivalu nastopiti tudi skupina mladih fantov, ki podira rekorde popularnosti tako doma kot v tujini, to je skupina Joker Out, vendar so žal nastop zaradi zdravstvenih težav morali odpovedati. 

Namesto njih bo sedaj nastopil Luka Basi, ki prav tako polni prizorišča in kjerkoli se pojavi navduši svoje oboževalce. Luka Basi s svojim bendom prav tako obljublja "fešto" poletja.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.07.2023 ob 19:36 kilonja gost

      Kaj pa je kateri dobil spolno prenosljivo bolezen na srečanju mavričarjev v Londonu ?

      17 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.07.2023 ob 21:40 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.07.2023 ob 22:32 Kratko gost

        Isto majo kak ti verjetno ..pameten se to niti nebi zmislo. Vijs kak hitro se izdas ka si med taksimi

        6 6 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.08.2023 ob 8:30 gost

      Ce bi malo spremljal medije pa objave Joker out bi hitro skapiral, da so Jokeri malo v levo kar precej mavricni. Celo v javnosti se tega ne sramujejo in objavljajo perverzne fotke z istospolnimi. Malo je vcasih treba kaj pogledat pa poguglat pa hitro dobis vse info. A ne coro? Ali pa ti net jebe pa ne odpira takih stvari????

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.08.2023 ob 8:32 gost

      Ti si res kratke pameti. Si kdaj slisal za medije in net, ki veliko objavlja o Jokerih. Tudi sami se ne sramujejo istospolnosti pa gor dajejo fotke. Dober vzdevek mas Kratki. Bi ti dodal se mozgani.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.08.2023 ob 9:02 gost

      Joker out- Pravljica o mavricnih ljudeh. Le zakaj se ti fantje tako veselo oblacijo v pisane srajcke. Na nekaj me to spominja pa se ne morem spomniti. Morda kdo ve?

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.08.2023 ob 11:41 gost

      Znan ma keri rit razčejsano pa je bil na šivanji in seveda trbej ležati .Vsi tisti pa ,ki jih podpirate ste iste sorte in buzaranti ampak zakrijvlete

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.