https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Nora zabava z Luko Basijem v Veliki Polani

02.08.2023 ob 9:20  

Pomurski poletni festival v Veliki Polani je sinoči gostil mladega Korošca, pevca Luka Basija, ki je na koncertu tudi tokrat osvojil srca svojih oboževalcev. Pred nastopom enega najbolj uspešnih slovenskih izvajalcev pa je nastopila skupina Pravi Moment.

Včeraj je na Pomurskem poletnem festivalu v Veliki Polani nastopil eden najbolj uspešnih glasbenih izvajalcev Luka Basi, ki je tudi tokrat poskrbel za odlično zabavo.

Razlog za polna prizorišča kjerkoli se pojavi in navdušenje nad njegovimi koncerti so zagotovo njegove uspešnice, ki jih oboževalke in oboževalci poznajo od prve do zadnje besede. Istrijanko Ružo moja, Taxi, To je to, Meta, Sedam noči, Kamiondžija, Danas, Nisam ja od jučer, Ružo bila, Prokleto zlato in mnoge druge so tudi letos zazvenele na Pomurskem poletnem festivalu.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.08.2023 ob 11:10 hotiza gost

      Saj Polančarom če bi Langa igrala bi ponoreli od veselja njim je vse eno kajti ne ločijo ničesa ker je vse malo tak bole na ovsajd

      18 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.08.2023 ob 19:34 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.08.2023 ob 12:00 gost

      Murski val nas tudi trenutno posiljuje z hrvatijo, Zečevička je v službi.

      10 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.