https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Meteorplast začel s pripravami

22.8.2023  

Glavni trener ljutomerskega Meteorplasta Robert Grdović in trener vratarjev Andrej Fajfar sta včeraj popeljala ekipo v pripravljalno obdobje pred pričetkom državnega prvenstva v futsalu, so sporočili iz kluba.

Do 29. septembra, ko se pričenja sezona v 1. slovenski futsal ligi, bodo ljutomerski futsalerji trikrat do štirikrat tedensko trenirali v dvorani ŠIC Ljutomer, odigrali pa bodo tudi nekaj pripravljalnih tekem. V prvem krogu novega prvenstva bo Meteorplast gostoval v Škofijah pri Bronxu.

Uvodnega treninga se je udeležilo 12 igralcev, med katerimi so bili tudi perspektivni igralci selekcije U19 in trije vratarji. Zaradi udeležbe na pripravah članske izbrane vrste na Rogli sta manjkala Tilen Rajter in Alen Ruis, uvodnega treninga, zaradi opravičljivih razlogov, pa niso opravili tudi Rok Šnofl, Tim Lipovšek in Luka Lovrec.

Od tega petka, 25. avgusta, do sredine septembra bodo treningi ljutomerske ekipe kadrovsko osiromašeni, saj bodo manjkali Alen Ruis, Niko Kosec, Luka Lovrec, Vid Kos in Lovro Trdin, ki so člani slovenske reprezentance U19. Varovanci selektorja Tomislava Horvata bodo po pripravah na Rogli odpotovala v Poreč, kjer jih med 3. in 10. septembrom čakajo nastopi na evropskem prvenstvu, so še zapisali.

Foto: arhiv kluba

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.