https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Mol zaključil prodajo bencinskih servisov Shellu

28.08.2023 ob 17:20  

Madžarska energetska skupina Mol je danes zaključila napovedano prodajo 39 bencinskih servisov družbi Shell v Sloveniji, predaja servisov pa se bo predvidoma začela oktobra. Transakcija je bila dogovorjena v okviru prevzema družbe OMV Slovenija, danes Mol & Ina. Podobo prvega od servisov nekdanjega OMV bodo Madžari prenovili v prihodnjih dneh.

Skupina Mol je kupoprodajno pogodbo s podjetjem Shell v Sloveniji podpisala marca. Transakcija vključuje 39 bencinskih servisov - delno iz mreže Mol Slovenija, delno pa iz mreže nekdanjega OMV Slovenija, so v današnjem sporočilu za javnost zapisali v Mol Slovenija. 

Kot so spomnili, je bila ta transakcija pogoj, ki jim ga je za konec junija izveden prevzem OMV Slovenija postavila Evropska komisija. Posel je bil predmet različnih soglasij, vključno s potrditvijo Javne agencije RS za varstvo konkurence.

Prenova prvega bencinskega servisa v naslednjih dneh v Murski Soboti

Mol je po nakupu OMV Slovenija postal drugi največji akter na slovenskem trgu goriv. Za naslednje dni je napovedal prenovo zunanje podobe prvega bencinskega servisa iz mreže Mol & Ina v Murski Soboti, postopoma, do aprila 2024, bo sledila prenova servisov celotne mreže nekdanjega OMV. 

Kupci bodo lahko na bencinskih servisih Mol & Ina uporabljali digitalni program zvestobe Mol Move, do najpozneje 1. januarja 2024 pa jim bo povsod v Sloveniji na voljo gorivo Mol EVO.

Skupina Mol sicer upravlja tri rafinerije in dva petrokemična obrata z integriranim upravljanjem dobavne verige na Madžarskem, Slovaškem in Hrvaškem ter mrežo več kot 2500 bencinskih servisov v 10 državah srednje in jugovzhodne Evrope. Skupina Mol je na slovenskem trgu prisotna od leta 1996, piše STA.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.08.2023 ob 19:43 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.08.2023 ob 19:44 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.08.2023 ob 22:12 eva gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.