https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Špela Kolbl: »Naš cilj jutri je zmaga«

5.9.2023  

Murašice se bodo jutri pod taktirko trenerja Bojana Jančarja doma v Fazaneriji za napredovanje v naslednji krog kvalifikacij za Ligo prvakinj pomerile z Gruzijkami. V primeru zmage se bodo za napredovanje pomerile še bodisi proti Ciprčankam, bodisi proti Makedonkam. Pred tekmo je svoje misli strnila kapetanka čarno-bejlih Špela Kolbl. 

Murašice se bodo med 6. in 9. septembrom borile za napredovanje v naslednji krog kvalifikacij za Ligo prvakinj. Kvalifikacijski turnir se bo odvijal v Murski Soboti in Radencih. Na prvem obračunu, ki bo jutri v Fazaneriji, se bodo nogometašice ŽNK Mura Nona pomerile proti gruzijski ekipi FC Samegrelo Chkhorotsku. Pred tekmo je svoje misli strnila kapetanka Špela Kolbl.

Proti Gruzijkam ste že igrale. Kako dobro poznate to ekipo?

Ta dva meseca treningov smo se osredotočale predvsem na našo igro, da odpravimo te naše napake v igri. Gruzijke poznamo že od prej, vendar se je njihova ekipa v zadnjih štirih letih zelo spremenila. Prav danes imamo v načrtu še analizo, da vidimo, kako igrajo. Že komaj čakamo jutri. 

Kakšne so vaše ambicije?

Gremo tekmo po tekmo. Jutri pa je vsekakor naš cilj zmaga. Samo zmaga. Potem pa v soboto finale. 

Kakšno je stanje v ekipi?

Kaja in Anja sta vsekakor bili ključni igralki v naši ekipi. Zdaj pripeljali so nekaj okrepitev, ki so se zelo dobro vklopile v ekipo. Mi moramo brez njiju naprej. Mislim, da smo dobra ekipa, da se lahko prebijemo naprej. 

Ta dva meseca sta bila naporna. Del nogometa so tudi poškodbe. Naša zdravniška služba se trudi po vseh močeh, da bodo v sredo vse pripravljene. Mislim, da bodo vse stisnile in poskusile jutri odigrati. 

Igrati na Fazaneriji je verjetno še ena dodatna motivacija za vse?

V Fazaneriji je vedno drug občutek. Me bomo dale srce na igrišču. Pa upamo, da nam bo to tudi prineslo dober rezultat. 

Glede na vaše rezultate, se vaše forma stopnjuje. Je tako načrtno?

Ja. Zdaj te štiri tekme, ki smo jih imele, niso bile ravno z nasprotniki, ki bi si jih želele, zdaj pred to močno tekmo jutri in v soboto. Me smo probale na teh tekmah dati vse od sebe. Forma se dviguje, kar je dobro. Tako upam, da bomo jutri nastopile tako kot moramo.

Je v slačilnici čutiti napetost pred jutrišnjo tekmo?

Že celo leto čakamo na ti dve tekmi, ki sta zdaj pred nami. Je malo pritiska, ampak smo se že prejšnje leto naučile, da to ne sme vplivati na našo igro. Fokus moramo držati nase in dati vse od sebe.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.09.2023 ob 16:13 Drago gost

      Murašice bodo zmagale

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2023 ob 20:23 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.09.2023 ob 14:43 Kirič gost

      Je kdo videl kak ta kolbl v druzbi tavaresa poje vijolčna je ljubezen večna ... kaj mi to mamo v klubi kak moskon tak zenskon same dobro placane igralce in igralke za pa se pluvajo nan po grbi mrš iz svetinje

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.