https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Bojan Jančar: »Z malo sreče upam, da napredujemo«

6.9.2023  

Murašice se bodo danes pod taktirko trenerja Bojana Jančarja doma v Fazaneriji za napredovanje v naslednji krog kvalifikacij za Ligo prvakinj pomerile z Gruzijkami. Pred tekmo je svoje misli strnil trener čarno-bejlih.

Murašice se bodo med 6. in 9. septembrom borile za napredovanje v naslednji krog kvalifikacij za Ligo prvakinj. Kvalifikacijski turnir se bo odvijal v Murski Soboti in Radencih. Na prvem obračunu, ki bo danes v Fazaneriji ob 16.30, se bodo nogometašice ŽNK Mura Nona pomerile proti gruzijski ekipi FC Samegrelo Chkhorotsku. Pred tekmo je svoje misli strnil trener Bojan Jančar.

Kakšni so vaši cilji?

Cilji so visoki. Želimo si napredovati v teh kvalifikacijah. Res pa je tudi, da je vsako leto težje. Nasprotnice so vsako leto močnejše. Ni lahko, ampak zadali smo si cilje, ki jih bomo poskusili tudi uresničiti, danes zmagati, da bomo v soboto lahko igrali finale. 

Prve nasprotnice so Gruzijke, ki imajo kar nekaj tujk v svoji zasedbi. 

Nimamo posnetkov nove ekipe. So se pa nasprotnice v zadnji štirih letih precej okrepile. Mi pa smo izgubili dve najboljši igralki, lahko rečem tudi tri, poleg Anje in Kaje še Saro. Nadomestile so jih mlajše igralke. Kljub temu mislim, da imamo dobro ekipo navkljub poškodbam, ki nas žal pestijo. Poškodovane so nekatere ključne igralke. Ampak ne glede na to, tistih štirinajst, ki bodo igrale bodo dale svoj maksimum. Zdaj, če bo to dovolj za finale, pa bomo videli. Mi si upamo in si želimo.

Kaj se lahko pričakuje od novink?

Prav to je problem. Nismo uigrani, kot bi morali biti. Tudi igralke so se pozno vključile v proces treniranja. Nekatere od teh so poškodovane. Videli bomo. Skratka, igrali bomo z zdravimi igralkami. Upam na najboljše.

Na tekmi si želite vzpodbudo navijačev?

Želimo si, da bi se stadion nekoliko napolnil. Ambient je lep, igrišče prav tako. Dekleta komaj čakajo, da se tekma začne. V Fazaneriji smo sicer igrali že v prvem krogu prvenstva, ko pa nismo pokazali tistega, kar smo zmožni. Igrali smo slabo. Sedaj smo že nekaj popravili. Dekleta so začela razumeti kakšno igro želim od njih. Upam, da smo napredovali. Tudi forma je boljša. Res je, da smo igrali proti slabšim ekipam in smo visoko zmagali. Z rezultati sem zadovoljen, z igro manj. Vseeno pa verjamem, da bomo v teh dveh tekmah pokazali, da znamo igrati, da smo dobri in kvalitetni. Z malo sreče upam, da napredujemo. 

Ste že kaj gledali drugi par, ki tudi igra?

Če sem iskren, mene zanima prva tekma. Ta je tudi odločilna. Če zmagaš, greš v finale, če ne igraš za tretje mesto oziroma točke za naslednjo sezono. Osredotočeni smo sedaj na to prvo tekmo. Želimo in radi bi, da to tekmo zmagamo. 

Kakšna je pripravljenost ekipe? Koliko je še prostora za napredovanje?

Za napredek je še veliko prostora. Imamo dosti rezerv, upam, da smo sedaj nekje na 80 odstotkih. Želim, da bi popravili realizacijo, če bomo popravili to in pa seveda tek, se ne bojim današnje tekme. Cilji so visoki. Ne bo lahko. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.09.2023 ob 13:48 Srečko6776 gost

      Luck is when preparation meets opportunity ;)

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.09.2023 ob 16:30 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.09.2023 ob 17:29 LEGENDA gost

      vso sečo!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.09.2023 ob 20:15 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.