https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Muri kazen zaradi navijačev

12.9.2023  

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Boštjan Jeglič je po 7. krogu Prve lige Telemach izrekel kazen tudi NŠ Mura.

Vodstvo slovenskega nogometnega prvoligaša Mure bo moralo po 7. krogu državnega prvenstva zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev v blagajno NZS prispevati tisoč evrov.

Kot je še določil disciplinski sodnik NZS Boštjan Jeglič, bodo Radomlje plačale 480, Maribor in Rogaška pa po 300 evrov kazni.

Športni direktor Rogaške Nino Ivačič si je zaradi grobega žaljenja sodnika po tekmi kljub poznejšemu opravičilu prislužil štiri tekme suspenza.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.09.2023 ob 15:07 gost

      Kaj pa Videnšek ? Pa Kacjan na radiu Murski val je bil v nedeljo dopoldan tako "pošten" !

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.09.2023 ob 15:59 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.09.2023 ob 15:14 gost

      Naj plačajo ali pa prepoved na tekmo.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.09.2023 ob 21:07 abcd gost

        ti dobiš prepoved na tekmo mutavec zato pa več nega nič dogajanja na tekmaj slovenske 1lige zaradi taksnih kak si ti…. če bi rad mel mir ide gledat tenis ali neka podobnoga nej fuzbal

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.09.2023 ob 14:34 gost

        V ANGLIJI. SO TAKE NAVIJAČE ODSTRANILI SAJ KLUBOM DELAJO - - FINANČNO ŠKODO - - KAJ ČAKAJO V SLO. IN ŠE KAKO TAM NAVIJAJO NA DESET TISOČE NAVIJAČEV NE TU KI MAJO POLOVICO MAJHNE TRIBUNE KUZMIČ MI ALI ONI.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.09.2023 ob 21:28 xyz gost

      Nino Ivačič slatna mu udarla navzgor pa še denarna bi morala spet se je skoz potegna

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.