https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zapora ceste podaljšana, župan poziva k strpnosti

19.09.2023 ob 16:00  

Mestna občina Murska Sobota obvešča vse udeležence v cestnem prometu, da je zapora križišča Kardoševe in Grajske ulice podaljšana do jutri, 20. septembra. Ob zaporah cest župan Damjan Anželj poziva k strpnosti.

Dela na območju križišča Kardoševe z Grajsko ulico naj bi bila zaključena danes, a je popolna zapora podaljšana do jutri, so sporočili iz soboške občine.

Dostop do objektov na naslovu Kardoševa ulica v času popolne zapore je možen iz Ulice Štefana Kovača. V tem času bo na odprtem delu Kardoševe ulice vzpostavljen dvosmerni prometni režim z ukinitvijo severnega dela parkirišč na Kardoševi ulici (parkirišča ob parku). V bližini popolne zapore je omogočeno polkrožno obračanje.

Ob zaporah cest zaradi obnove vodovodnega omrežja župan Damjan Anželj poziva k strpnosti. »Cest prav gotovo ne zapiramo, da bi nagajali občankam in občanom, temveč ker obnavljamo zelo dotrajano in gradimo novo vodovodno omrežje, da čista pitna voda iz naših pip ne bo usahnila. Zapiramo jih zato, ker obnavljamo cestišča ter gradimo kolesarske steze in pločnike za boljšo prometno varnost za vse udeležence, še zlasti za najbolj ranljive, ter za boljšo povezanost mesta in krajevnih skupnosti,« je pojasnil župan in dodal, da bodo gradbena dela kmalu končana, podoba ulic in kakovost življenja v mestu pa bosta veliko boljši.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.09.2023 ob 16:47 ...... gost

      kako dolgo še poziv k strpnosti, to je preprosto nemogoče, da se kak 600 meterski odsek dela leto in pol (mimo zdravstvenega doma). Izvajalci bi morali pogledati v sosednjo Avstrijo (okolica Pliberka), v 21 dneh so končali 3.8 km cestnega odseka in to v nulo.

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.09.2023 ob 17:18 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Odseli se k Heimatdinstovcem in jodlaj tam.V poduk,vso njihovo "kulturo"vidiš po naših gostilnah,ogabnost bedna,dno dna....a meni bodo, ta beda ..?

        1 17 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.09.2023 ob 17:25 gost

        Te Vogrski hlapček pa bo šel k Orbanu ! Tam tudi tak dolgo gradijo ceste. Prekmurje se bo priklučilo k Avstriji, ja Vogrski hlapček !

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.09.2023 ob 20:37 sobočanec gost

        Zapora ceste podaljšana do veselega decembra, katerega ve le župan, zato župan poziva k strpnosti !

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.09.2023 ob 23:35 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.09.2023 ob 17:32 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Ti meni,ti ližeš rit nacijem....ti si hlapec,beda ti ena.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.09.2023 ob 17:35 gost

        Se ti je slama v glavi vžgala ! Pokličem gasilce ? Bom počakal , da do konca pogori , zakaj bi jim dal delo , naj počivajo ! Lendavski seronja ob 17:32

        11 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.09.2023 ob 21:03 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Ma,kreten,ki objavljaš pod mojim Nickom,jaz pač nisem primitivec kot ti,si nič,nihče,tak bo te doletelo,smrt že išče,nihče se ne spravlja name brez davka,Smrt ti je usojena v nekaj dneh.Vsem,niste jaz .

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.09.2023 ob 18:11 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Eh,gost,ni slame,sodoben bodi.....mineralna volna,tista,ki ne gori ....na....ka pa zaj.....?

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.09.2023 ob 19:39 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Gost,ki,si se odzval,hvala.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.09.2023 ob 21:26 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      No,klošari,kje ste,ni še mrzlo,ne rabite še kartonov za pokrivati....kaj ste omagali?Kreteni gorički,kaj.....kreteni desni..kaj,opice.... desne.....?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.