https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Matjaž Nemec se je seznanil z mladinskim delom v Murski Soboti

24.9.2023  

Na pobudo in povabilo podpredsednika Društva kreativne mladine Marka Lenarčiča je Mursko Soboto obiskal evropski poslanec Matjaž Nemec. Namen povabila je bila predstavitev stanja mladih, mladinskega dela in prikaz dobrih praks v Murski Soboti.


Poslanec Nemec si je ogledal mladinski center Dnevna soba in informacijska točka za mlade kreativce in se seznanil z mladinskim delom v Murski Soboti. Govor je tekel o aktivnostih, ki jih izvajajo v mladinskem centru, predvsem kako so mladi sami vzpostavili Dnevno sobo in prenesli koncept odprtega mladinskega dela v Pomurje.

Na kratko so se dotaknili tudi projektov, ki jih izvajajo in izpostavili primere dobrih praks v sklopu evropskih programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota.

Nato so se s kolesi zapeljali po Murski Soboti, saj ta teden obeležujemo Evropski teden mobilnosti. Tekom kolesarjenja je še naprej tekla beseda o mladinskem delu v Pomurju in tudi v Sloveniji.

Za konec so obiskali tudi MIKK Murska Sobota, kjer sta jih sprejela v.d. direktor in vodja programa. Skupaj so izpostavili primere dobrih praks mladinskega dela v Murski Soboti. Oboji Društvo kreativne mladine kot MIKK Murska Sobota so mnenja, da je ključno povezovanje in delovanje za dobrobit mladih.

Vir in foto: Društvo kreativne mladine

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.09.2023 ob 17:08 gost

      Nemec pa romi --sovpadajo in pašejo skupaj !!!!!

      20 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost
      24.09.2023 ob 17:35 lolek gost

      Dotalna Goljufija! kako njim bo vse to funkioniralo! Prijavljenih 10 Projektov en izvajalec in samo druga Imena društva ? V rakičani jih trbej vse zaprejti!!

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.