https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinčani premagali Dravinjo in se na točko približali vodilnim

25.9.2023  

V nedeljo, 24. septembra, je bila v Športnem parku Beltinci odigrana tekma 10. kroga 2. SNL. Nogometaši Beltincev so doma odpravili Dravinjo s 3:0 in se na točko približali vodilnemu Primorju.

BELTINCI KLIMA TRATNJEK - DRAVINJA 3:0 (1:0)

Beltinci: Moćić, Težački, Zorman (od 87. Dvoršak), Kosić (od 87. Leban), Pihler (od 80. Bujan), Štrakl, Sočič, Kralj (od 72. Emruli), Nerguti (od 80. Vodeb), Kaučič, Rantaša.

Dravinja: Mrežar, Knaus, Ramšak, Čakš (od 63. Gosak), Rožmarič (od 63. Rauter), Satler, Koprivc, Privošnik, Petek (od 46. Tič, od 72. Napotnik), Kopač, Vodopivec.

Strelci: 1:0 Kaučič (22.), 2:0 Kosić (59./11 m), 3:0 Emruli (84.).

Sodniki: Halilović, Šašivarević, Boškič.

Rumeni kartoni: Sočič, Kaučič, Kosić; Rožmarič, Gosak.

Število gledalcev: 400.

Beltinčani po zmagi proti Dravinji za vodilnimi Ajdovci zaostajajo le še za točko. Žuti so povedli v 22. minuti, ko je žogo za hrbet vratarja Domna Mrežarja preusmeril Alan Kaučič. V 59. minuti je Kosić priboril strel s kazenske točke in uspešno realiziral enajstmetrovko. Damjan Gajser je po drugem zadetku opravil nekaj menjav, v igro pa je poslal tudi Adisa Emrulija, ki je šest minut pred koncem dvoboja poskrbel za povišanje vodstva in končni rezultat 3:0.

Beltinčani so dobili štiri od zadnjih pet tekem, vmes so remizirali zgolj z Nafto, na devetih tekmah letošnje sezone pa so izgubili zgolj s tedaj vodilnimi Grosupeljčani. V 11. krogu tekmovanja se bodo v petek, 29. septembra, v Novem mestu pomerili proti Krki.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2023 ob 17:10 Stroka gost

      Vsa pohvala trenerju,igralcem in vodstvu kluba za odlične rezultate.Samo tako dalje.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.