https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Odprite se, pridružite se mladim mladinski izmenjavi!

21.4.2023  

V Dvorcu Rakičan poteka od 17. do 25. aprila 2023 mladinska izmenjava z naslovom OPEN UP: You Deserve To Be Happy!. Mladinske izmenjave se udeležuje 34 mladih iz Slovenije, Romunije, Litve, Španije, Portugalske in Grčije, celoten projekt organizira Kulturno turistično društvo Dvorec Rakičan. Mladi na mladinski izmenjavi obravnavajo tematiko duševnega zdravja med mladimi.


Za njimi so že prvi dnevi mladinske izmenjave. Do sedaj so se že dodobra spoznali med sabo in se poglobili v oblike duševnega zdravja. Z različnimi gosti so obravnavali tudi teme, ki so tesno povezane z duševnim zdravjem (raziskovanje intersekcionalnosti, kreativne delavnice z otroci, kuhanje zdravih prigrizkov, vpliv konjev na duševno zdravje človeka, izdelava pozitivnih sporočilc in deljenje le-teh mimoidočim v mestu).

V prihodnjih dneh jih čaka še veliko zanimivih aktivnosti (izražanje čuječnosti skozi slikanje, life coach svetovanje, športne igre). Vabijo pa vse zainteresirane, da se jim pridružite tudi na njihovi ekskurziji v nedeljo, 23. 4., ko bodo obiskali Eko-socialno kmetijo Korenika v Šalovcih in se iz Lendave sprehodili do Vinariuma. Svojo udeležbo sporočite do jutri do 13. ure na elektronski naslov ktddvorecrakican@gmail.com. Pridite in se pridružite mladim med njihovimi aktivnostmi!

Projekt je v celoti financiran s strani programa Erasmus+ Mladi v Akciji in slovenske nacionalne agencije MOVIT.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.