https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Pred Muraši težka tekma s Celjem

29.9.2023  

Muraši se bodo jutri v 11. krogu Prve lige Telemach v Fazaneriji pomerili s Celjani.

Po četrti zaporedni gostujoči zmagi črno-bele v Fazaneriji čaka peta letošnja domača preizkušnja, v Fazanerijo prihajajo Celjani. Prvi štirje obračuni v Murski Soboti se niso končali po njihovih željah, saj so proti Domžalam, Radomljam in Olimpiji doživeli poraz, proti Bravu so po borbi z igralcem manj več kot 80 minut, prišli do točke.

V Mursko Soboto zdaj prihaja Celje, ki je edina ekipa, ki jim je doslej zadala poraz na gostovanjih, srečanje na stadionu Z’Dežele se je končalo z zmago domačih s 5 : 0. Od tiste tekme naprej so Muraši uspeli dobiti vse dvoboje na tujem in vpisati tri točke. Zadnja zmaga je bila tudi četrta zaporedna gostujoča zmaga v prvenstvu in peta v vseh tekmovanjih, saj so vmes v Pokalu Pivovarna Union slavili tudi v Dokležovju.

Kot pove trener Vladimir Vermezović pred jutrijšnjim dvobojem so se po zmagi proti Domžalam osredotočili na Celje. Pričakujejo težko tekmo, a so po njegovih besedah pripravljeni in vedo kaj jih čaka.

Celjani so v sredo doživeli šele prvi poraz v letošnji sezoni. Po sedemnajstih tekmah brez poraza na domačem terenu je bil tokrat zanje usoden Aluminij, ki je slavil s 3 : 1. Celje je sicer vodilna ekipa prvenstva, osvojili so 20 točk ob šestih zmagah, dveh remijih in enem porazu. Čarno-bejli trenutno za vodilno ekipo prvenstva zaostajajo za sedem točk, pod taktirko Vladimirja Vermezovića pa so na zadnjih štirih tekmah vknjižili tri zmage in remi, kar je zadostovalo za sedem točk v prvenstvu in napredovanje v pokalnem tekmovanju, so sporočili iz kluba.

Foto: FB NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.09.2023 ob 19:09 Markojca gost

      Jest bi samo štejla povedati, ka so Muraše navadne seronje. Ka pravite???

      6 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.09.2023 ob 22:48 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.09.2023 ob 19:18 Markojca gost

      Ti Pohorčan zblojene brigaj se za sebej. Moji Đofi je zlata vrejden!!!!

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.09.2023 ob 19:18 gost

      Markojca Muraši te še poglednoli ne bi ! Imajo boljše pičke !

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.09.2023 ob 19:18 Markojca gost

      Ti Pohorčan zblojene brigaj se za sebej. Moji Đofi je zlata vrejden!!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.09.2023 ob 3:02 Lendavčan gost

      Hitro boste balinaši spet dobile po pizdi!!!! Mura:Celje najmanj 0:2 vam bo Albert keks že pokazal. Pa Floki, pa Vukodrag, pa Kouteraš, pa Jean.......pa kombanjist Marulek bo tudi kmalu odpeketal v društvo izbeglih murekov.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.09.2023 ob 7:21 Budoš Marton gost

      Mura:Celje 1:4

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.09.2023 ob 19:20 gost

      Mater da ste brezvezne nekaj brezglavo pišete kaj ste vujšle iz Ormoža

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.