https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Preobrat: Kviaz zavrnil, mestni svet pa potrdil direktorico murskosobškega Zdravstvenega doma!

Murska Sobota, 22.12.2011 ob 19:30  

Pred dnevi smo poročali, da komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja ni podelila soglasja Edit Žižek Sapačevi za novo direktorico Zdravstvenega doma Murska Sobota in kazalo je, da se bo razpis moral ponoviti, toda na današnji mestnega sveta je zdravnica prejela pozitivno mnenje k imenovanju in bo tako nasledila Jožefa Felkarja.

Čeprav je kazalo, da ni nobene možnosti za to, da bi Edit Sapač Žižekova postala nova direktorica murskosoboškega Zdravstvenega doma, saj ni dobila podpore komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja in se je pričakovalo, da se bo razpis ponovil, temu vseeno ne bo tako.

Čeprav je veljalo mnenje, da bi nov direktor moral biti ekonomist in ne zdravnik, kar se v praksi ni izkazalo kot dobro v primeru Jožefa Felkarja, bo tudi naprej zdravstveni dom vodila zdravnica. Tako se je namreč odločil mestni svet na današnji seji, ki je dal zeleno luč za Žižek Sapačevo, ki bo na novo funkcijo nastopila sredi januarja prihodnje leto.

Več o dogajanju na seji mestnega sveta sledi jutri ...

 

Preberite tudi:


Vsi razen Cipotove dobili pozitivno mnenje, Žižek Sapačeva brez soglasja

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.