https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Na Goričkem odprli Kolesarski park Tromeja

04.10.2023 ob 18:00  

V Trdkovi so minuli konec tedna otvorili najsevernejši bike park v Sloveniji – Kolesarski park Tromeja.

Kolesarski park Tromeja sta Občina Kuzma in Zavod Jelen namenu predala v soboto, 30. septembra, ko je potekala uradna otvoritev parka. Vrednost del v parku je ocenjena na približno 30 tisoč evrov, ki jih je zagotovila občina. Izvajalec in vzdrževalec parka je Zavod Jelen, ki je po lastni iniciativnosti po skoraj 3 letih dela poskrbel za novo kolesarsko doživetje. Poleg Andreja Gorčana in Timija Gjergjeka je eden izmed pobudnikov ureditve parka Jernej Šavel, kitarist priljubljene skupine Dubioza Kolektiv, za projektom pa stojijo tudi številni prostovoljci.

Za ljubitelje vznemirljivih voženj po gozdnih strminah in ovinkih med drevesi so na voljo štiri kolesarske proge. Proga Smudovec je namenjena vzponu, tri proge različnih stopenj težavnosti pa so namenjene spustu, in sicer lahka (Lejpa), srednja (Rdečka) in srednje težja (Divdža). Kolesarski park so uradno odprli predstavniki Zavoda Jelen in župan Občine Kuzma Jožef Škalič. 

V kolesarskem parku so poskrbeli tudi za varnost, po vseh treh progah so postavljene reševalne točke. Za kolesarje je obvezna uporaba čelade, prepovedana pa je kakršna koli druga dejavnost, razen samega kolesarjenja. Uporaba kolesarskega parka je sicer brezplačna, obstaja pa možnost donacij. Na tabli za informacije je QR koda, s pomočjo katere lahko uporabniki donirajo po svojih zmožnostih. Kolesarski park je v poletnih mesecih odprt vsak dan med 9. in 17. uro, v zimskih mesecih pa med 9. in 15. uro.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.10.2023 ob 21:29 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.03.2024 ob 4:44 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.04.2024 ob 0:42 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.