https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ti nepremičnini prodaja Občina Radenci

12.10.2023 ob 6:00  

Občina Radenci je na svoji spletni strani objavila namero za prodajo nepremičnine v Radencih in javno dražbo za prodajo nepremičnine na Radenskem Vrhu.

Kmetijsko zemljišče v Radencih

Občina Radenci je objavila namero o prodaji nepremičnine s parcelno številko 733/3, v katastrski občini 200 Radenci, v izmeri 2.784 kvadratnih metrov. Cena nepremičnine je 60 tisoč evrov. V ceno ni vključen davek, ki ga plača prodajalec. Nepremičnina se prodaja se po načelu videno – kupljeno.

Vir: Gurs

Za prodajo predmetne nepremičnine bo sklenjena neposredna pogodba. Prodajna pogodba bo sklenjena po poteku najmanj 20 dni od objave te namere na spletni strani Občine Radenci. Rok za prijavo na namero je 20 dni od objave na spletni strani, in sicer 26. oktober 2023.

V primeru, da se bo na namero prijavilo več zainteresiranih oseb, bodo z njimi opravljena pogajanja o ceni in bo prodajna pogodba sklenjena z najugodnejšim ponudnikom. Več informacij najdete tukaj.

Stavbno in kmetijsko zemljišče na Radenskem Vrhu

Občina Radenci na javni dražbi prodaja tudi nepremičnino s parcelno številko 1389/6, v katastrski občini 200 Radenci, v izmeri 575 kvadratnih metrov. Izklicna cena znaša 31.668 evrov in ne vključuje davka na promet nepremičnin, ki ga plača kupec.

Predmet javne dražbe je nepremičnina, ki se prodaja kot celota, in sicer delno pozidano stavbno zemljišče; dejanska raba: pozidana zemljišča 68 odstotkov, kmetijska zemljišča brez trajnih nasadov 32 odstotkov.

Vir: Gurs

Dražitelji in morebitni predkupni upravičenci morajo tri dni pred začetkom javne dražbe prodaje nepremičnin (oz. do vključno 31. oktobra 2023) vplačati varščino, ki znaša 10 odstotkov izklicne cene, na račun Občine Radenci. Javna dražba bo potekala 3. novembra 2023 v sejni sobi Občine Radenci, s pričetkom ob 10. uri. Podrobnejše informacije najdete tukaj.

Naslovna fotografija: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.10.2023 ob 12:16 Manji javni dug gost

      https://www.24sata.hr/usvojili-rebalans-proracuna-nikad-manji-javni-dug-ne-moze-se-govoriti-o-prezaduzenosti-939504

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.10.2023 ob 16:47 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.10.2023 ob 17:26 Antileljak gost

      Fuck off

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.